| JUSTERINIandBROOKS a întrebat:

I'm wondering... oare Stela este in concediu?

Răspuns Câştigător
| Cretaker a răspuns:

>Stela sterge intrebarile care sunt raportate in disperare de vreun copil ranit la anus

ce?

9 răspunsuri:
| Bastet a răspuns:

I'm wondering...de ce lerul ne mai pasa?

Răspuns utilizator avertizat
| Cristianne a răspuns:

Stela? Nu cred.decand Raluca a plecat, NIMIC nu mai e la fel pe TPU. a devenit foarte plictisitor, deoarece (cum stelei nu ii plac intrebarile amuzante)le sterge. O VREM INAPOI PE RALUCA!
Stiu ca e imposibil, dar poate o facem pe Raluca sa se intoarca!

| elasexygagica a răspuns:

Probabilsad mare pakat ca a plecat raluka, ufffff nici nu apuc sa citesc intrebarile noi de la trivia/amuzante ca si dispar imediatcrying si inainte erau intrebari noi si faine din 5 in 5 minutesad, azi abia daca am citit vreo treicrying

| KittyLoveBastet a răspuns:

*renuntand la campanie*> What the f>ck's going on here! God, credeam ca o sa fie altfel. Parca suntem pe vremea lu' Ceausescu. TPU, c'mon, haideti sa renuntam la campanie, sa lasam TPU sa fie liber, LIBER! Whose with me, cine...cu mine...eeeee

| KittyLoveBastet a răspuns:

*renuntand la campanie*> What the f>ck's going on here! God, credeam ca o sa fie altfel. Parca suntem pe vremea lu' Ceausescu. TPU, c'mon, haideti sa renuntam la campanie, sa lasam TPU sa fie liber, LIBER! Whose with me, cine...cu mine...eeeee

| andreeaemmma a răspuns:

Cine-i Stela?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu e. mi-a mai sters 3 (si continua) intrebari (+2 raspunsuri) si lui mhn una de adio. probabil sta si mananca covrigi stergand intrebari... "Stela alo ai probleme neurologice? te tratez imediat cu o doza de neuroleptice si benzodiazepine."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prietena cu Rosinanta lu'don'kihote acuma.Se inteleg de minune prin padurile seculare pascind.

Întrebări similare