Desertul meu favorit e prajitura tiramisu' off as manca o multime si deja mi-ai facut pofta, am si eu acasa eclere dar nu mi-e porfa, imi mai fac si eu prajituri cu frisca si fructe! tare bune sunt deserturile! Am intrat pe net sa-ti arat o prajitura! Ce spui de ea?
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/4728/2736357/1/dulciuri.jpg
Yamyy. taci ca imi faci pofta![]()
si eu patesc de obicei sa manac ca un porc![]()
si imi plac muuulte dulciuri, uite cateva:
-ciocolata Milka(o ador ![]()
-kinder bueno
-joe
-prajiturile facute de mama mea![]()
-poiana
si mai sunt o gramada dar acum nu-mi vin in minte toate
Piei ispita
Lumea tine post si tu ispitesti cu bunatatile alea care zac in frigider de 2 zile si nu ma pot atinge de ele![]()
Cel mai mult imi plac eclerele
Tu stii ca nu pot manca ducliuri si de asta faci invitatii. imi plac foarte mult bomboanele Lindt. sunt cele mai cremoase si cele mai bune din lume, cel putin pentru mine. in rest as manca tot ce este dulce chair si pe tine.
Auoleoo, "n-am voie", "nu vreau", "nu ma istpiti ca tin post", lasa draga ca pap eu si pentru voi
De fapt ce sa mai pap, ca deja nu mai sint. Am luat o sacosa plina de cutii cu prajituri. Si cind spun plina, inseamna plina pina la refuz... deja nu mai e nimic si colegii nu s-au prea ingramadit sa ia, fetele au avut liber iar barbatii mofturosi ca voi. Norocul meu, m-am ghiftuit, efectiv ma durea burtica de cite prajituri am bagat in mine
Uneori eclerele. Dar acum rontai o ciocolata Heidi cu chili si sare de mare... n-am destule cuvinte sa-ti povestesc ce buna e
Inseamna ca nu ai mancat snikers facut de casa, sa vezi ce bun este, intr-adevar te lingi pe degete.
Apoi cremesul, tiramisu, iar dintre prajiturile traditionale de Pasti: pasca, cozonacul, bineinteles toate de casa. Sunt bune eclerele, ciocolata amaruie dar ca sa nu va fac si mai mare pofta, eu zic sa le mancam cu masura pentru ca toti stim ca ce este frumos, bun ori e interzis ori ingrasa.
O zi buna tuturor si Hristos a Inviat!
123458544555 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
maria_3267 întreabă:
maria_3267 întreabă:
LisaJulie întreabă: