In teleshoping! Au ajuns parintii mei sa cumpere cinci tigai la fel si nu pot sa foloseasca nici una. Niciodata sa nu credeti teleshoping-ul!
De ce nu şi bărbaţi? Eu n-am încredere decât în câini.
Şi eu am încredere în oricine, excepţia o fac femeile.
In barbati, categoric
.da` nu stiu ce dracu are tastatura, ca nu mai pot sa scriu cu diacritice...
In cartofi.Nici nu stii cand te pot insela...Si cand o fac, iti si golesc cardul de credit.
Sa nu ai incredere in acele legume diabolice.
Vrei sa ingrop un cartof? O fac bucuros daca imi ceri, Rapsodio.
Am auzit ca blondele ocupa un loc destul de mare in cimitirul tau(fost "nostru"), iar cartoful si cartofuta mea sunt un cuplu blond, deci nu cred ca o sa am nevoie de ajutor.
Daca sunt blonzi, ca tine, si nu au un brunet inteligent, ca mine, o sa se duca viata lor pe amidon.
Oh.Pacat ca parul meu e,de fapt, saten.
Si cum mai mult de jumatate din oamenii de pe Pamant au parul brunet, intre ei incadrandu-se si oameni cu un IQ mai scazut, nu vad cum brunetul ar putea fi "inteligent".
In plus, nu te lua de cartofii mei.Eu iti respect cimitirul.Sunt doi tuberculi bine-crescuti, au rezultate exceptionale si sunt foarte destepti.(nu ca cimitirul tau, care nu face nimic interesant).
Daca esti blonda din nastere si ai peruca din par de iapa de culoarea balegarului afumat, asta nu inseamna caai parul saten.Mai mult de jumatate din oameni sunt bruneti, dar cei mai multi sunt si asiatici.Nobody mess with asians! NOBODY! Tuberculii tai dau tuberculoza, cimitirul meu e foarte interesant zilnic fiindca in fiecare zi e ziua unui mort. Spiritele se aduna langa statuia cu pestele si incepe petrecerea.Cartofii tai sunt sterili la rizom, argumentul tau e invalid.
Intr-adevar,daca as fi blonda si as purta o peruca din coada unui cal, nu as putea fi satena.Dar, din pacate pentru teoriile tale nefondate, sunt.
Asiaticii...ce pot sa zic despre ei? Sunt super. Punct. Sfarsitul discutiei.
Repet totusi inca o data.NU.TE.LUA.DE.CARTOFII.MEI.
Inca mai am contractul conform caruia detin 75% din suprafata cimitirului impreuna cu sicriele si mortii de pe bucata de pamant.
Teoriile mele nefondate sunt mai bune decat relatarile tale distorsionate.
Repet si eu: CARTOFII.TAI.SUNT.VARZA.(la figurat
).In legatura cu contractul, iti trebuie semnatura mea, dar prefer sa iti platesc pensie alimentara pentru machiaje(2 tone zilnic) si jucarii sexuale, datorita faptului ca Gropar Veselescu sunt gropar TRILIONAR!
Imi pare rau sa te instiintez ca singurii cartofi "varza" pe care ii am sunt cei care au fost culesi de pe pamantul din cimitirul tau.
Nu folosesc machiaj,tu esti singurul care are nevoie sa arate ca un mort, ca sa te identifici cu peisajul care te inconjoara in fiecare zi(si poate sa agati niste cadavre).
Jucariile le-am cumparat, dar doar pentru ca vroiam sa ti le dau cadou de Craciun. Daca nu le-ai primit, inseamna ca le-a furat Curaj.
Si nu mai esti trilionar, esti milionar.Mai tii minte cosciugul din antimaterie? Costumul din platina ascuns in WC? Cardul din fata de masa? Le-am luat, intrucat in mod legal imi apartin mie.Acum nu mai ai decat jumatate din toata averea.
P.S.:Contractul nu are nevoie de semnatura, o are deja pe a ta.Era unul din contractele pe care le-ai semnat inainte de nunta fara sa te uiti peste el.
Dar...in cimitirul meu nu sunt cartofi.Ce ai cules tu sunt sani de blonda moarta.
Curaj a zis ca tu folosesti jucariile si nu am vrut sa iau vreo boala de la tine, asa ca ti le-am dat inapoi.
Sunt tot trilionar, pe alea le-am cumparat din banii tai.
Am ingropat ieri contractul si am facut un fals cu semnatura lu' nea' Gogosel Chelu.
Nu prea stii cum arata sanii, nu?
Curaj e la fel de mincinos ca stapanul lui.
Eu nu aveam bani, de asta m-am maritat cu tine.Ca zestre am avut cartofi.
Contractul e la mine, il am in mana.
Paremi-se ca tu nu sti.Aia sunt descompusi si plini de pamant.
Curaj e o potaie cinstita, la fel ca mine, mai putin partea cu "potaie".
Deci recunosti ca mariajul nostru a fost din interes?
E falsificat.
Pai,nu stiu de ce te-ai casatorit cu mine.Eu am facut-o pentru bani si ca sa am un loc asigurat in cimitir.
O sa il ai fa! Vin sa te omor!
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Awww...Asta imi aduce aminte de poza dinainte de nunta pe care am facut-o...
http://cageyshick05.deviantart.com/art/Spending-time-297017597
Ce vremuri...
Trebuia sa spui : GO TO SLEEP! ca sa se potriveasca ca poza!
In chuck norris :o. in mama rusie, chuck norris e presedinte ( chuck norris nu crede in tine )
)
LisaJulie întreabă: