cristacheceliute
| cristacheceliute a întrebat:

In ce statiune e filmat aici?:x
http://www.youtube.com/watch?v=7DGXxwl7zss
Ce lume, ce atmosfera... mi-e dor de mare...=))

9 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

As spera sa nu fie la noi dupa ce am vazut(aia se dadea cu cola pe sani? voi faceti asa ceva? si apoi toti au baut din sticla aia, din aceeasi sticla toata lumea?) dar limba romana ma face sa cred ca e la noi! Nu as stii exact sa-ti spun unde e acesta plaja! oricum mai pune postari de astea!

| Malvina24 a răspuns:

Da era reclama la cola dar nu s-a prins nimeni! Cola o bautura racoritoare pentru toata familia, cu un gust minunat si fara zahar e buna si ca emulsie solara, protejand intens impotriva razelor solare! De asemenea poate fi folosita la gatit, la spalatul chiuvetei, la spalat rufele! Acum oamenii bogati au fantani de cola, cei saraci fantani de apa! Deci cola are multiple intrebuintari!

| Elena1234456 a răspuns:

Clar in Romania, numai la noi asa specimenehee hee.

| Flav a răspuns:

Mie-mi seamana a Eforie Nord. Terasa din spate seamana cu cea din care se facea anul trecut Karaoke si intretinea atmosfera anul trecut perfect. Dar sunt prea putine detalii ca sa-mi dau seama.

| Gentiana a răspuns:

In Eforie...Nord...eu eram aia care ma dadeam cu cola pe sanilaughing)))rolling on the floor) glumesclaughing)))rolling on the floor)))

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Asta se numeşte addicted to coca-cola. Pot să pun pariu că si ciorba care o găteste e cu cola.Cola multifunctional big grin

cristacheceliute
| cristacheceliute explică:

Clar Eforie... buna Cola aialaughing Si DJ-ul... ce Grecia, ce Tenerife... ce Croatia...

cristacheceliute
| cristacheceliute explică:

Eu ma intrebam ce factor de protectie UV o fi...

Răspuns utilizator avertizat