| Arthur a întrebat:

În perioada asta de criză este bine ca înainte de a-ţi număra economiile să te îmbeţi. Ştiţi de ce, nu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arthur, cand ploua afara, si e o vreme bacoviana, noi cei din galati avem o vorba; astta e vreme de numarat bani si de facut copii. da cum bani nu prea avem...

13 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Asa este, o betie te va face sa-ti vezi economiile dublelaughingSi atunci toata lumea este fericitabig grin

| Barajag a răspuns:

Ca sa vezi ce mai poate face un om beat, nu numai sa-si numere economiile.Asadar,banii si femeile sa le numerilaughing
La o masa intr-un bar, statea unul care dadea pe gat pahar dupa pahar. De fiecare data cand termina un pahar, se uita in buzunarul camasii. Intrigat, barmanul l-a intrebat:
- De ce va tot uitati in buzunarul camasii dupa fiecare pahar? - Am acolo o poza cu nevasta-mea. Cand mi se pare frumoasa, ma duc acasa!

| Fragile a răspuns:

Pentru ca atunci cand vezi ca n-ai niciun ban sa nu fii treaz,laughing

| anad a răspuns:

Buna ideea cu imbatatul:daca ii ai si-i vezi dublu/triplu, te bucuri atunci beat; daca nu ii ai si-ti vezi dublu/triplu datoriile, te bucuri cand te trezesti din betie!

| AndutzaAndu a răspuns:

Ca să vezi dublu cât ai numărat?rolling on the floorSau triplu?

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ca să uiţi că aveai intenţia de a-ţi număra banii... Zău aşa, n-ai învăţat despre înmulţirea cu 0?

| DeeDee28 a răspuns:

Daca esti baut vezi dublu, si vor fi mai multi bani... tare astalaughing

April
| April a răspuns:

Pentru ca sa vezi LEI si sa citesti LIRE.

| (0$t!n@ a răspuns:

Da pentru ca vezi dublu laughing

| rex_2081 a răspuns:

In afara de faptul ca vezi dublu esti mai optimist, mai bine dispus si nu prea dai atentie la toate necazurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai arthur, care economii? ca eu nu mai ies din datorii de cativa ani? vazut-ai tu pe cineva, sa se imbete cu apa rece de izvor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti afli situatia cand esti treaza, te imbeti dupa big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se dubleaza sau chiar tripleaza, da. Asta ar fi in general. Dar e o faza. Eu, cand sunt beat, nu vad mai deloc. Ce ne facem?