Once again, mi se rupe de TPU!
Să-ți zic o chestie:există viață după TPU.E un loc frumoooos, numit lume reală. Chiar există, pe bune.
Adevarul e ca aceasta categorie se grupeaza in mai multe categorii de fapt: cei care fac misto de Iustin Beaver, cei care fac comicuri si fac misto de Iustin Beaver si cei care fac petitii si se plang de comicurile cu Iustin Beaver. A, si mai sunt cei care pun intrebari stupide probabil din cauza lipsei memoriei. Asta e. Totul are un sfarsit, nu ai ce sa faci. Pana nu moare Iustin si cei care pun intrebari stupide, categoria nu isi mai reveni din placinta cu mere in care e acum.
Eu cand mi-am facut cont in Decembrie peste tot era liniste si pace. Am venit pe la T/A si am vazut ca intr-adevar era o comunitate care se intelegea. Dupa cum zicea si @Mufla la o alta intrebare, el a studiat mai intai sa vada despre ce e vorba la T/A. Ei bine, asa am facut si eu. Dar mie mi-a luat vreo 3-4 luni. Evident, a venit primavara si totdoata INCEPUTUL SFARSITULUI pentru T/A dar si pentru TPU
Ai mare dreptate,noi,TPU,ar trebui sa fim uniti pentru a ajuta oameni,pentru a glumi, pentru a ne imprieteni, ar trebui sa facem din acest site o societate.Dar multi cred ca acest site esti plin de prosti care nu am ce face si dau raspunsuri la intrebari tampite.NU ESTE ADEVARAT! Noi,useri care cred in ce spun, nu ascultam la balivernele acestor, anonimi, fara creier!
mare dreptate ai ![]()
Sunt aici de putin timp dar deja m-am saturat de "intrebari" stupide si fara sens...
LisaJulie întreabă: