Ar fi bună ideea!
Dar pentru ce? Un vot de folositor sau inteligent valorează 1 punct. Ca să-ţi faci o idee, luând-o comparativ, dacă ai dat un răspuns la o întrebare (cât o fi el de stupid), ai din start 50 de puncte, iar dacă acel răspuns mai e şi primul, se mai adaugă 50 de puncte, deci vine 50+50 = 100 de puncte pe care le primeşti pentru orice răspuns dat de-ampixu
(deci punctajul este de 100 de ori mai mare decât acela pe care îl primeşti în urma unui vot de "inteligent") Aşadar şi prin urmare, la ce-mi mai trebuiesc voturi de folositor / inteligent? ![]()
Glumeam oricum, n-am nevoie nici de voturi, nici de funde, nici de nimic, dar ţineam să "precizez" pentru cei interesaţi de voturi, faptul că nu sunt deosebit de relevante pentru nimic, doar eventual la pasenţa făcută la profil în secţiunea "comunitatea", atât, dar şi aia e fix pix. ![]()
O zi frumoasă!
Am o nedumerire! Chiar ai uitat sa scrii ca dai si fundita, in primul, si-n primul rand!? A, urmeaza o alta propunere despre ea (un alt cont special) si uite ca eu stric surpriza!
@Dmonic, am inteles! O sa stau pe aproape! Doar se stie ca prietenii prietenilor nostri sunt prietenii nostri!
Ah, un loc în Rai... eu ce să-ţi dau?
Tot aurul din lume (te ispiteşte Diavolul
). Vrei?
Dacă da, atunci îmi aştept voturile de amuzant/folositor/inteligent
.
De ce as astepta voturi inteligent si folositor daca, eu, in constiinta mea stiu ca nu sunt demn de ele, stiu ca nu le-am primit pe merit?
M-as simtii insultat daca as primii un vot nemeritat.
P. S-orice vot este binevenit, daca este dat pe merit, indiferent daca-i stupid sau inteligent. Hai ca se aduna utilizatori, numai eu am 5 conturi
.
@ Dmonik, sigur ca da. Iti rezerv un loc in Rai.Il cunosc pe Sefu' si pun o vorba buna pentru tine.
Si care e sensul?
nu am nevoie de puncte...raspund doar din placere, deci chiar nu vad rostul sa ma voteze cineva fortat
nu mai are farmec
Buna Dmonik,
In locul tau eu nu as face asta, risti sa fii suspendata. Stii si tu foarte bine ca voturile respective se dau pe merit(daca cel care le da este corect) si nu pe ochi frumosi ori pentru ca asa vrea cel care da raspunsul. Cel putin eu nu mi-as dori calificative pe care nu le merit. O zi buna si numai bine!
Ma abonez la folositori sau inteligenti, restul nu ma intereseaza atata timp cat nu primesc puncte.
Da sa se vada clar ca vreau eu prima rata de voturi, se vede ca am aprox. o suta de raspunsuri asa ca ia si voteaza, ceilalti la rand! ![]()
Pentru pensionari sunt ceva prioritati? ca as vrea sa-i fac cont bunicii mele, stii...sa ma voteze. Oricum ea a auzit ca trebuie sa intri in gasca de atei sau credinciosi, sper sa o primiti
Michaela89 întreabă:
funditza întreabă:
LisaJulie întreabă: