anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intentionez sa imi creez un cont alternativ pentru cei care doresc voturi inteligent/amuzant/folositor.
Ca sa nu dau de banuit, mie imi voi acorda doar stupid/nefolositor(in fond, nu mi se adauga/scade din punctaj, nu mi se iau/dau funde)!
Exista doritori?
Astept mesajele voastre! Daca exista cincizeci de solicitari, voi purcede la treaba!hee hee

Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Ar fi bună ideea! laughing Dar pentru ce? Un vot de folositor sau inteligent valorează 1 punct. Ca să-ţi faci o idee, luând-o comparativ, dacă ai dat un răspuns la o întrebare (cât o fi el de stupid), ai din start 50 de puncte, iar dacă acel răspuns mai e şi primul, se mai adaugă 50 de puncte, deci vine 50+50 = 100 de puncte pe care le primeşti pentru orice răspuns dat de-ampixu laughing(deci punctajul este de 100 de ori mai mare decât acela pe care îl primeşti în urma unui vot de "inteligent") Aşadar şi prin urmare, la ce-mi mai trebuiesc voturi de folositor / inteligent? oh go on
Glumeam oricum, n-am nevoie nici de voturi, nici de funde, nici de nimic, dar ţineam să "precizez" pentru cei interesaţi de voturi, faptul că nu sunt deosebit de relevante pentru nimic, doar eventual la pasenţa făcută la profil în secţiunea "comunitatea", atât, dar şi aia e fix pix. laughing
O zi frumoasă! happy

16 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Am o nedumerire! Chiar ai uitat sa scrii ca dai si fundita, in primul, si-n primul rand!? A, urmeaza o alta propunere despre ea (un alt cont special) si uite ca eu stric surpriza!

| anad a răspuns:

@Dmonic, am inteles! O sa stau pe aproape! Doar se stie ca prietenii prietenilor nostri sunt prietenii nostri!

| AndutzaAndu a răspuns:

Ah, un loc în Rai... eu ce să-ţi dau? thinking Tot aurul din lume (te ispiteşte Diavolul devil ). Vrei?batting eyelashes Dacă da, atunci îmi aştept voturile de amuzant/folositor/inteligent laughing.

| Vizitiul a răspuns:

De ce as astepta voturi inteligent si folositor daca, eu, in constiinta mea stiu ca nu sunt demn de ele, stiu ca nu le-am primit pe merit?
M-as simtii insultat daca as primii un vot nemeritat.
P. S-orice vot este binevenit, daca este dat pe merit, indiferent daca-i stupid sau inteligent. Hai ca se aduna utilizatori, numai eu am 5 conturirolling on the floor.

| madia a răspuns:

Nimic in viata nu e gratis.deci cat costa acest serviciu?

| madia a răspuns:

@ Dmonik, sigur ca da. Iti rezerv un loc in Rai.Il cunosc pe Sefu' si pun o vorba buna pentru tine.

| paramore a răspuns:

Si care e sensul?
nu am nevoie de puncte...raspund doar din placere, deci chiar nu vad rostul sa ma voteze cineva fortatoh go onnu mai are farmec

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Buna Dmonik,
In locul tau eu nu as face asta, risti sa fii suspendata. Stii si tu foarte bine ca voturile respective se dau pe merit(daca cel care le da este corect) si nu pe ochi frumosi ori pentru ca asa vrea cel care da raspunsul. Cel putin eu nu mi-as dori calificative pe care nu le merit. O zi buna si numai bine!

| Anileda a răspuns:

Trivia/Amuzante
Chioara de minehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma abonez la folositori sau inteligenti, restul nu ma intereseaza atata timp cat nu primesc puncte.
Da sa se vada clar ca vreau eu prima rata de voturi, se vede ca am aprox. o suta de raspunsuri asa ca ia si voteaza, ceilalti la rand! happy
Pentru pensionari sunt ceva prioritati? ca as vrea sa-i fac cont bunicii mele, stii...sa ma voteze. Oricum ea a auzit ca trebuie sa intri in gasca de atei sau credinciosi, sper sa o primiti happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ioan, relaxeaza-te! Priveste categoria!
@vlad, de ce imi demontezi frumusete de intrebare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@madia, un loc in Rai! Se poate? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am sustinere!
Dany, si cu cinci ale mele, am facut de zece adeziuni. In ritmul asta, cred ca ne putem depune si candidatura la conducerea statului! Ii dovedim, garantat!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intri si tu in rind cu lumea. Iti faci multi-cont si activezi din umbra, dai stupide si te certi fara sa stie nimeni cine esti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu acelasi pret(un loc in Rai), garantez reciprocitatehee heesi te ajut la invadarea site-ului cu voturi de inteligent/folositor/amuzant+fundite bonushee hee. Bineinteles ca ma autorasplatesc cu adaugarea a mii de voturi de nefolositor si stupid in palmareshee hee.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@anad, funde ofer doar expertilor, asa ma pun bine cu cei din varful ierarhiei!hee hee