| TwixulDrept a întrebat:

Intrebare Stearsa

10 răspunsuri:
| Prankster6 a răspuns:

Corect:p

| Muflă a răspuns:

*îşi şterge răspunsul ca să fie cul ca ceilalţi*

| YoungMoneyWeezy a răspuns:

Poi ai dreptate.Eu cand nu le fac ceva ce vor ei ma injura sau cand mai fac prostii ma injura in toate felurile.Da nah... minte de comunsiti...big grin

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

Parintii mei nu injura si nu fac semne obscene deoarece sunt oameni cu scaun la cap.Mie, personal, mi s-ar parea de-a dreptul rusinos si penibil sa ma apuc sa vorbesc cu mama ceva, orice, si sa ma apuc sa injur. straight face Ca sunt cu prietenii, aia ii altceva, da nici nu ii treaba parintilor ce vorbes cu prietenii.

| KatAcestUtilizatorNuMaiEPeTPUxD a răspuns:

Parintii mei nu injura si nu fac semne obscene deoarece sunt oameni cu scaun la cap.Mie, personal, mi s-ar parea de-a dreptul rusinos si penibil sa ma apuc sa vorbesc cu mama ceva, orice, si sa ma apuc sa injur. straight face Ca sunt cu prietenii, aia ii altceva, da nici nu ii treaba parintilor ce vorbesc cu prietenii.

| maryana5 a răspuns:

Lor li se pare normal sa injure. Tu insa ca si copil nu trebuie sa apelezi la un limbaj trivial ca sa te descarci, deoarece vei fi etichetat ca "prost educat".
Apoi, si adultii fac greseli, dar noi nu ar trebui sa-i urmam si sa le copiem gesturile. De aceea ne-a lasat Dumnezeu cu constiinta si libera alegere, ca sa judecam diferenta dintre bine si rau; desigur multi si-o pierd in fata ispitelor si iau decizii pripitewinking

| TwixulDrept explică:

@Kat nu cred ca niciodata parintilor tai nu le-a mai scapat o injuratura de exemplu...

| Șâret a răspuns:

Răspuns șters

| Dash a răspuns:

Okstraight face

Întrebări similare