| CastraveteMurat a întrebat:

Întrebarea asta mă bântuie de ceva vreme (cam de când a început școala) : http://i.imgur.com/T65wY.png. Aștept păreri.

Răspuns Câştigător
| Bilqux a răspuns:

Pai. Pentru ca oamenii mari urasc copiii! Vor sa ii tortureze. What the fu*k?raised eyebrows

| CastraveteMurat explică (pentru Bilqux):

What the... duck?

| Bilqux a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Duck is dog.

13 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Și cum poți să stai doar pe facebook-TUP-messenger când sunt atâtea informații pe internet?
Din aceeași categorie: cum poți să-ți iei cameră profesională de 80 de milioane când tu te pozezi doar în baie cu cadru defocusat?
Și șirul întrebărilor cruciale existențiale continuă la nesfărșit, fiind direct proporțional cu prostia.

| PotcaPădurii a răspuns:

1.Faci rost de un ciocan. Dupa aia, ai doua posibilati. Ori iti distugi calculatoru ori iti omori profa...

| CastraveteMurat explică (pentru PotcaPădurii):

Cum sa distrug calculatorul? Asta e o crimă! Aș ajunge în iad... Prefer a doua variantă. happy

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru PotcaPădurii):

...Care două posibilităţi?

| TƎD a răspuns (pentru PotcaPădurii):

Unde o fi profesoara?

| MâţulMov a răspuns:

Si tu mi-ai reformatat creierul, ma dau cu capul de pereti dupa ce ma externeaza ca mi-am spart capul dupa ultima reformatare.

Acum serios vorbind, asta e una dintre cele mai tari intrebari si amuzanta logic.
Mi-ar lua vreo 20 de ani sa explorez toate lucrurile interesante de pe calculator.

| AlinaaAli a răspuns:

Mai invata cine in timpurile astea? thinking

| CautNume a răspuns:

Asta am aplicat eu acum 5 minutelaughing

| Nuvăsufăr a răspuns:

Cum poţi să fap fap fap tătă ziua când în clasa ta 85% sunt fete?

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Cand te-ai face mare, nu o sa mearga calculatorul la servici in locul tau!

| pokerstrategy a răspuns:

Exact asta ma intrebam si eu intr-un timp dar ma gasit raspunsul : NU INVETI!

Întrebări similare