-Roaba galopantă: În timp ce i-o tragi capră, o apuci de coapse sănătos. Exact în acelaşi timp i-o înfigi în cur până la rădăcină şi îi ridici picioarele în aer. Confuzată şi luată prin surprindere, va începe să pedaleze din mâini, ca să îşi scoată mătărânga din bostan, răcnind cât o ţin plămânii. Tu o ţii în continuare sănătos de craci, să nu îi pună în pământ şi o menţii adânc înfiptă, alergând după ea.
- Poziția politicianului: E o poziție extrem de grea intelectual, nu fizic. Pe scurt, trebuie să o prinzi pe una și să o violezi și, în timp ce o violezi, să o convingi că de fapt nu tu o f. ți, ci o f. te altcineva. Că tu de fapt ești de partea ei și o ajuți și că p.la care iese dintre picioarele tale și o f. te nu e a ta. Ba mai mult, dacă nu erai tu, era o p. lă și mai neconfortabil de noduroasă. Punctul culminant este atunci când aia îți mulțumește cu lacrimi în ochi că o ajuți în timp ce este violată. O să ai cel mai intens orgasm din univers. A nu se confunda cu poziția "Emil Boc", care e atunci când reușești, din cauza staturii, să o f. ti pe una în timp ce-i dai limbi în p. dă.
Pozitia PUT.
E special creata pentru un menage-a-trois. ![]()
Sa o incerce altii, pe mine nu ma incanta.
@kmy22: *îi dau lacrimile de la râs* O să te iubesc până la moarte pentru că ai postat asta
@După2000DeAni, bravo!
imi suna mie cunoscut dar nu stiam de unde-i textul lui kmy22.
@kmy22, funda ta duhneste un pic a Moga("compozitorul" care citeaza muzical si uita sa mentioneze sursa, bazandu-se clar pe candoarea publicului sau)
@AiaBunaDarnebuna, la tine candoarea e motivul?
Eu am postat pur si simplu, nu pentru fundite ca altii. Cel putin nu stau cu Goagalul in brate toata noaptea si citesc lucruri de calitate.Nu m-a premiat pe mine, pana la urma, ci raspunsul.Ca m-am descurcat fara sa ma screm prea mult, e treaba mea.Ca am plagiat, iar e treaba mea.Pana la urma, cine nu o face? Deci ala corectu' si nepatatu' sa arunce primul piatra.Mai,enteligentilor ce ma blamati.
Bachet(sau basteti cum te-o chema, ai vreo problema?)
Vedeti-va fiecare de treaba voastra, ca eu stiu sa-mi vad de-a mea!
@NoOneCanJudgeMe
iubi, eu continui sa imi iau stupizi si sa imi vad de treaba mea.ma cheama Bastet (actual "BastetJelesteTPU") si ma doare fix in cot de ce zici tu...nepatato! din cate se vede, eu am luat-o ca pe o gluma nevinovata.acum tu simti nevoia sa fi "cul"...my ass doesnt care so i dont care neither.continua asa.la mai mult!
*continua sa primeasca stupizi*
LisaJulie întreabă: