Dacă o ţii tot aşa vei deveni...milionar, miliardar?
Sunt deja trilionar.
Şi ai loc destui pentru toţi banii ăia!? Dacă nu, te pot scăpa eu de exces...
Pai...caut nevasta cu care sa impart toti banii.Mentionez ca nu sunt gay. Dispus(a)?
Păi tu ce ai prefera... dispus sau dispusă?
Dispusa.Si un facebook sau o poza decenta daca se poate.
Ce înseamnă la tine decentă?
Inseamna sa simt cat mai putina nevoie de a freca lopata.
Am priceput...cum îţi dau poza?
Pune un link aici.Sau prin mesaj.
Excelent era sa imi rup mana sa imi sparg capu' si sa i-au un 3 la mate. Super nu?
Auu...Noroc că doar 'era', nu s'au şi întâmplat.
Imi si imaginez...
Aaaa era sa uit am facut ceea ce mi-ai cerut : http://4.bp.blogspot.com/......escene.jpg
Ce zici, cum m-am descurcat... Faza buna e ca sunt politist criminal sub acoperire si suspectez scena crimei comise de mine >:)
E perfect, mulţumesc. Te mai chem şi cu alte ocazii...asta dacă nu te vei băga la închisoare când vei găsi că ucigaşul eşti chiar tu.
Eu sunt cea mai de incredere politista deci nu voi intra la inchisoare nici daca s-ar topi pamantul... Eu sunt cinstita si foarte cautata...cautata ca politista nu ca ucigasa
Dar eu te caut ca ucigaşă. Vreau să facem echipă.
Au..nasol. Dar nu'ţi fă griji...va apărea maimuţa cu caietul de mate mâncat de căţel (şi ieşit pe partea cealaltă), te va înveseli pentru ziua de miercuri, îţi va împuşca proful/profa de tehno şi va face grevă până se scoate materia (nici eu nu o suport), iar lui vineri îi va da un şut să se grăbească puţin. Happy end.
Deci, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru porţia de râs oferită. Mi'aţi mai alungat din stresul pentru ziua de mâine
Voi reveni şi ca să nu fie cu supărare, voi da doar voturi... oricum nu aş ştii cui să dau fundă. Mulţumesc încă o dată!
Am eu câteva persoane de care m'aş putea lipsi...Dar depinde de cât de sadică eşti.
Oh da-mi adresa si imediat i-am si ucis
Dar spune'mi întâi ce metode de ucidere ai. Să văd dacă sunt destul de sadice sau trebuie să mă ocup eu.
Poi depinde : am mereu un cutit foarte ascutit cu mine ( cu asta am omorat in jur de 500 de persoane) mai am un pistol Dirty Harry’s 44 Magnum si cateva tepuse de argint, cateva bombe si cateva snacksuri, cateva catuse si nepretuitul meu briceag.
Se procesează...Ok. Întâi serveşti ţinta cu snacks'uri (pe care ai pus un praf de adormire instant). Când se trezeşte, va avea minunata surpriză de a fii pe un scaun, legată cu sfori, lanţuri şi cătuşe. Apari tu, cu briceagul tău nepreţuit şi începi să'i crestezi un craniu, ceva pe spate. Când ai terminat, iei cuţitul cu care îi faci mici (mari) înţepături pe mâini şi picioare. Următoarele sunt ţepuşele de argint cu care vei da la ţintă, punctajul maxim îl iei când îi nimereşti buricul. De aici mai poţi lua pistolul sau alte metode de tortură, dar înainte să ucizi victima să îi tai limba...pe viu, fără anestezie. Succes. Apropo, ai văzut vreun film din seria 'Saw'? Sau nu te pasionează cele horror?
Nu prea ma uit la filme decat la crime dar imi place cum gandesti
Asta nu e nimic...acum nu prea am inspiraţie
Ma poti ucide pe mine te astept …
Destul de bine. Ignorand ora de istorie si pe profa de bio care nu poate sa piarda o ora din cauza simularilor a trebuit sa mergem la 13:00 in loc de 14:00. Nasol.
Păi...bine că s-a terminat. Zâmbeşte, e vineri!
Poi cum ti-a mers si tie, cam asa ceva:
http://www.youtube.com/watch?v=kfVsfOSbJY0
Mi-ar merge mai bine daca as reusi sa ridic blogul...
http://telefon-performant.blogspot.ro/
Multumesc.
Ehh, mie mi-a mers binişor...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
nistorpetru98 întreabă:
Ani28 întreabă:
liviumicu întreabă:
LisaJulie întreabă: