Da.Era vara lui 76. Vantul batea din stanga cu 4 m/s. Termometrul arata 30 de grade dar eu stiam ca ma minte.Simtisem pe pielea mea ca erau 32 de grade.Eram pe puntea vasului Titanica, copia fidela a Titanicului(doar ca made in china).O nava cat un bo de mazare radioactiv zbura deaspura capului mei emanad o lumina verde, desi daca ma gandesc mai bine era mai mult albastra.Am simtit deodata cum sunt absorbit in nava mama.Am incercat sa ripostez, dar extraterestrii aratau mult prea bine in forma lor de briose ucigase.Aia a fost ziua in care rasa Brioselor Criminale a disparut.
Crezi tu ca au disparut...
Oh nu, s-au intors! pare a fi o treaba pentru Pawesome!
Cu siguranta nu m-au rapit! Daaar asta as fi spus si daca m-ar fi rapit si mi-ar fi sters memoria, deeeci depinde de tine daca ma crezi sau nu.
Nu stiu.De fiecare data cand au incercat sa ma rapeasca aruncam cu fursecuri in ei.Le urasc foarte tare.
Trebuie sa fii un erou sa-ti aduci aminte.
Am auzit ca dupa ce fac experimente pe tine, iti sterg memoria.
Da acum 4 ani ma aflam intr-un OZN si de atunci nu se mai stie nimic despre mine in afara de un cont pe TPU
Mie mi-au furat oita! Dar le-am vazut si pe ale lui Becali! Strigau numai Beeeeeeeeeecali! Beeeeeeecali! Dar le-am recuperat si Becali mi-a dat in loc de la colindat 10000000000000 de euro deci n-am cum sa uit!))
PAi n-ai cum sa-ti aduci aminte...Ei nu iti dau drumuyl nici odata, dar poti doar sa navighezi pe TPU
LisaJulie întreabă: