| GhostStar a întrebat:

Jucatorii de metin in 4 etape!
10 ani: Vrei hack de x?
12 ani : Dati-mi si mie cont pe svr y!
14 ani: Level 40! Dau party!
16 ani: Lasa-l in pla mea de joc, ma uit pe p. or. nh. u. b!
True story!
Intrebarea fiind:
Doar eu am observat asta? T/a
P. s:Ma baricadez in casa ca o sa vina 2 milioane de idioti pe mine!

11 răspunsuri:
| PinguinuL a răspuns:

>Jucatorii de metin.
>de metin.
>metin.
MiroaseAVirgini.jpg

| Ţepeşu a răspuns:

Anu trecut toti colegii erau disperati dupa metin si numa despre asta vorbeau. Ma bucur ca am pc slab ca sa nu joc asemenea porcarii...
Desi ma joc COD *trollface*

| GhostStar explică (pentru Ţepeşu):

De fapt, eu jucam cs si a venit un coleg la mine, cand l-am vazut cum face ...Recunosc ca am jucat 4 luni sa vad cum e... straight face fail game, cred ca merge si pe mac

| Zendaa a răspuns:

Oare sunt singura care nu stie despre ce e vorba in metin?

| Frunziix3 a răspuns (pentru Zendaa):

Nu, nu esti singura.

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Doar proştii joacă metin.
DA, DOAR PROŞTII.*majuscule*

| GhostStar explică (pentru MyObsessionStaPeContulAstaOLuna):

Si cei care au jucat cum sunt? Cred ca zei...e greu sa te lasi de jocu asta, da dependenta.

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns (pentru GhostStar):

Te prosteşte psihic,dă o dependenţă,vrei mai mult,părinţii nu te lasă,te enervezi, ţipi, începi să plângi>ai nevoie de un psiholog.Aşa a fost vecinămiu.

| Woodenpints91 a răspuns:

Probabil ai fost şi tu jucător de metin care te-ai masturbat la caracterele feminine din joc,de le cunoşti psihologia.
Apropo, ai uitat să spui ultima etapă: Lasă-l în pla mea de prnhub, mă duc să pun o întrebare despre cât de retarzi sunt jucătorii de metin.

| TheDubstepMan a răspuns:

Ce e pentru ei metinul aşa e pentru mine 9gag.

| DeathDealer a răspuns:

rolling on the floor ai dreptate dar asta e ce sa la faci. daca mananca metin pe paine.cunosc si eu niste vecini de vreo 12-13 ani cum vin de la scoala pana noaptea metin2, de vb vb numai de metin 2... au luat-o razana frate cu metinul asta. treci si tu peste cum fac si eu.