| ILoveTacos a întrebat:

L-a văzut cineva pe Vasile? Dacă îl vedeți,puteți vă rog să-l întrebați dacă execută coșciuge de lemn de levănțică și capac de cireș la comandă?

Dacă îl întâlniți și e cumva pierdut, ați putea să-i arătați cum să folosească un jipiies? Vasilică nu-i cu tehnologia...

Răspuns Câştigător
| GroparuVesel a răspuns:

Cu jipiesu nu ma bag! IPrea mare majie, oho! Vezi, Costele ca am ajuns in cemitir.Achizitionasi lemne di la alt musteriu d'al meu.Acuma astept sa se dezghete cazmaua si te sun eu imediat.

39 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Cred că s-a ascuns în dulap.Caută mai bine.

| ILoveTacos explică (pentru Musique):

În dulap e doar Baba Nefrița de la colț. Vasili nu-i nicăieri...

| Aiwendil a răspuns:

Executa la comanda cosciude din lem de pin si capac de mar. laughing
I-am instalat pe jipiies ios 6 map. laughing

| ILoveTacos explică (pentru Aiwendil):

Dacă i-ai instalat jipiesu' de la Apple, îl găsesc pe Vasile într-un șanț din Madagascar! e vina ta că s-a pierdut!

| Aiwendil a răspuns:

L-am vazut pe Vasile cu Elodia. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba e cu tehnologia, tocmai a inventat un coşciug cu microunde care-ţi afişează pe interior adâncimea la care te îngroapă, viteza cu care te împuţi, cursul valutar în ziua respectivă, rezultatele meciurilor din toate campionatele de fotbal ale Europei.

Vasile-i as în tehnologie.

| ILoveTacos explică (pentru anonim_4396):

Da,e as în tehnologie, da la ce-i folosește când probabil e blocat într-un șanț din Madagascar din cauza lui joker?

Și nu-i adevărat, coșciugul nu afișează rezultatele din toate campionatele de fotbal ale Europei, doar pe cele mai importante.

| GroparuVesel a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai nou am mai inventat si cosciugul de lux! Are aer conditionat,mini-bar, mini-frigider, mini-plasma, mini-ventilatoare si mini-partener-de-frichi-frichi.E din platina, cu capac de platina si cristale zvarovski.In interior are perne din puf de gaina lu' tanti Marioara.

| OskarRM a răspuns:

L-am avut eu astă-vară la cules de găinaţ pe şanţ, d-atunci nu l-am mai văzut.Cică s-a înhăitat cu Leana a lu' Mişu Gămălie.

| ILoveTacos explică (pentru OskarRM):

Leana a murita anul trecut, și ce coșciug frumos a avut! Lemn de stejar și capac de arțar!
Off, de-aș ști doar pe unde umblă...

| GroparuVesel a răspuns (pentru OskarRM):

Nu erasi eu taica! Probabil zici de Cocosel a lu' tanti Carmen.Eu sunt gropar si ma respect!

Răspuns utilizator avertizat
| Zuzazozo a răspuns:

Il ajutam cu cea mai mare placere. Daca vrei il conduc acasa.

| ILoveTacos explică (pentru Zuzazozo):

Nu,nu Vasile trebuie' să învețe să-și folosească blestemata aia de cutie care funcționează cu magie neagră, Jipiesu lui.

| GroparuVesel a răspuns (pentru Zuzazozo):

Placerea e de partea mea.

| GroparuVesel a răspuns (pentru ILoveTacos):

Cu jipiesu nu ma bag! IPrea mare majie, oho! Vezi, Costele ca am ajuns in cemitir.Achizitionasi lemne di la alt musteriu d'al meu.Acuma astept sa se dezghete cazmaua si te sun eu imediat.

| alexclaudiu2003 a răspuns:

Mrrrr laughing

| Raeste a răspuns:

Apai nici eu dar daca-l vad ii dau una in cap si ii revine mintea la loc

| GroparuVesel a răspuns (pentru Raeste):

Bre! Cand ti-oi induce o coma vezi numai cazmale.Vezi ca eu sunt Vasili.

| cryss97 a răspuns:

Vasile s-a dus la rusi, traieste cu o baba din cele de la Eurovision2012.

| ILoveTacos explică (pentru cryss97):

M-a părăsit pentru o babă din aia?!

Nu te precipita! Astia minte, fa! Sa stie tot satu' ca Gropar Veselescu(aka Vasile) e gropar cinstit! Nu-si inseala femeia!

| ILoveTacos explică (pentru GroparuVesel):

Pai șâ cari-i femeiușca ta, câ baba Leana șî Elodia îs mortie di mult.Io di cănd ti cunosc, di 75 di ani nu ti văz așiezat la casă.

Pai cum fa daca sunt gropar? Casa mea e cimitiru'! Aici ai nascut, aici o sa ma-ngropi, aici te ingrop eu pe tine prima ca sa fiu sigur ca mori de tanara! Daca as veni acasa si m-as aseza ca prostalau' pe un scaun toata ziua, te-ai bucura, fa?

Mă nu ti lua di viața me, că-ț trag c-o lopată înghețată-n cap di-ți sar chiloții di pe tine.Și n-ai cum să vii la mini-n casă să ti-așăzi pi scaun că eu n-am scaun.Io am canapea.

Io credeam că-i ceva întri noi, da tu mă-nșeli cu cimitiru?! Rușini, Vasile, rușini...

Fa,eu sunt gropar! Mi se indoaie lopata de mine, da' daca ti iei di simitaru' meu, gata! Ne-am divortat.
*aprinde televizorul*
*Buna seara si bun venit la Dan Diaconescu in Direct, avem invitati speciali si de onoare in seara zilei de astazi pe Gropar Veselescu, gropar de meserie si fosta lui sotie Rapsodia Veseslescu.Domnule Veselescu, cum comentati alegerea facuta de dumneavoastra cu scopul sfarsirii acestui mariaj de 75 de ani?
- Mi-o insultat semitiru ceea ce eu nu accept!
Domnisoara Rapsodia, cum comentati alegerea facuta de fostul dumneavoastra sot?*

*-Nici eu nu sunt mai prejos! Cum sa mai pot da ochii cu propriul meu sot atunci cand el nici nu-si aminteste ca e ziua numelui meu mijlociu! Nu mai pot suporta sa traiesc in halul asta, eu stand noaptea singura cat el doarme prin cosciuge si mormintele femeilor!
Domnule Veselescu, cum comentati spusele sotiei dumneavoastre? Si mai important, de ce nu impartasiti acelasi nume?*

*-Sotia sa zice ce vre'! Eu, ca gropar roman cu drepturi depline, spun in apararea me' in fata dumneata Dane si a poporului roman ca i-am lasat un belet impachetat sub pat. Daca nu a facut curat cum i-am zis, n-avea cum sa stie ca i-am rezervat un loc de veci drept cadou.Sa deschidem o paranteza la aceasta afirmatie ( E d-ala fain cu videri la ocean,cu cruce si cosciug din anti-materie, care, permiteti sa spun, este cel mai scump material existent.).In legatura cu numele, fosta mea sotie nu intelege ca am divortat.Am un mesaj pentru ea: Fa ce *beep* nu intelegi in *beep* ca am bagat devort?"
-Incredibil! Acuzatiile de "neefectuarea curateniei" si "neintelegere" au fost aduse domnisoarei Rapsodia! Dumneavoastra ce puteti spune pentru a va apara? Dar de faptul ca fostul dumneavoastra sot v-a facut un asemenea cadou?*

*-Ah,cadoul e minunat....pentru cainele lu' Vasili, care probabil a fost cel mai fericit caine di pe pamant cand a gasit beletu.Asa caine, asa stapan. Fura tot, pana si ciorapii si chilotii de pe mine.Acu',domnu Dan, cum sa mai am incredere in sotu' meu cand e trilionar si nu-mi spune?! Cum altfel a facut rost de antimaterie, care e 62.5 trilioane gramu?! Nici tanti Nita nu-si vinde capsunile albastre cu atata! Si cand am divortat? Tu numai prin baruri esti, nici macar un stilou nu po' sa tii drept sa aci o semnatura.Stii macar ca avem un copil? Nu?! Pai na,sunt insarcinata in trei luni Vasile!
-Socant! Tocmai am aflat ca domnisoara Rapsodia e insarcinata! Stiati,domnule Veselescu,despre sarcina? Mai sunt alte lucruri pe care i le ascundeti sotiei, cum ar fi ca nu v-ati casatorit din dragoste? Sunteti trilionar, si, cel mai important, cum il cheama pe caine?!

*-Domnule Diaconescu, va jur in fata telespectatorilor nostri, dragi pionieri, lopata mea nu a sapat niciodata in pamanturili alea plini di paduri.Probabil ca o fost Rondel al lu' nea Tusti! Banuiam eu ca e ceva necurat! Vini in fiecari vineri pi la ea si ii aduce niste unele nesarate: flori di la cemitiru meu, bani di la mini si multi altili.
I-am mai ascuns si multe altele:
- al mai bengos orologiu de pe glob ( in fantana )
- un card de credite cu 50 miliarde de dolari pi el ( in captusala de la fata de masa )
- o costumatie intreaga din platina ( in WC-u' din curte )
Normal ca nu ne-am casatorit din dragoste! Intai am facut dragoste,apoi ne-am casatorit,caci eu, Gropar Veselescu, sunt gropar cinstit.Da, sunt trilionar de cand am inceput sa iau bani pe fiecare loc de veci cumparat.
Pe potaie il cheama Curaj, cainele fricos.Imi inspira curaj cand sunt singur si inconjurat de spirite necurate, potaie proasta!

*-Eustace Veselescu, eu sunt o persoana cinstita, care stie ce inseamna acela mariaj fara probleme.Esti atat de nepasator incat nici nu ti-ai dat seama ca lu' Rondel nu-i plac femeile ci vini sa ti cauti pe tine in fiecare seara. Florile si bomboanele cu ciocolata erau toate pentru tine.Si daca tu, Eustace Gropar Veselescu, ai fi intr-adevar barbat, ti-ai accepta copilul, care e sange si carne din trupul tau.
-Ce intorsatura de situatie! Ce se va intampla oare cu Olivia Groparita Rapsodia? Ce detalii ne mai poate aduce domnul Eustacio Groparu Veselescu?

*-Rapsodia draga, tu vrei sa folosesc mai devreme decat trebuie locul tau de veci? Nu mai minti intreg batalionul de pionieri si carmuitorii tarii noastre; lu' Rondel ii place sa se incuie la tine in dormitor, apoi tu intri pe fereastra.Te-am simtit eu intr-o noapte cand stateam de veghe sa nu fure cadavrele din urma violurilor in serie care au dus la BTS in faze avansate si la moartea victimelor.Domnu' Diaconescu, eu atat am avut de zis, iar in concluzie, Rapsodia nu mai este sotia care era cand am vazut-o prima oara.
-Stimati telespectatori, luam o scurta pauza datorita unei revizii tehnice*
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep.