| PrajituricaCuBomboneleColorate a întrebat:

LU! V|@DUTZ! P|@C M@C@R0@N3|3

(firar al el de robotel!)sad (ai citit asta degeaba)

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

Răspuns Câştigător
| Wladutz a răspuns:

Nu! Numai cele cu pesmet thinking

12 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Ma da eu nu inteleg o chestie ...de ce **** mea Postati de juma de an aceleasi enunt :

Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).

Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

...sincer exact amuzant nu e...

| Bogdanux a răspuns:

Iti reamintim sa nu mai postezi orice prostie pe TPU cand esti plictisita.

bogdan26 si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| Bastet a răspuns:

Ce-a ajuns TriviaAmuzante...

| Musique a răspuns:

Mda.

| MasterOfDisaster a răspuns:

P3 m! n3 m@ d0@r3-n qur de vl@dutz.
nu mai posta idiotenii si jet la d/swinking

| DaVà a răspuns:

Staţi-ar c*aiele-n gât...nu am inţeles nimic

| AnneMarri a răspuns:

LU! PROM! S! UN3@! S3 RUP3 D3 V|@DUTZ

Sunt rugată să verific enunţul pe care l-am scris şi să elimin majusculele care nu sunt necesare! Mi se reaminteşte să majuscula (litera mare), nu se foloseşte decât pentru prima literă din propoziţie, pentru numele proprii şi acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA), deoarece enunţurile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice şi mai puţin lizibile, aşa că ar aprecia dacă aş folosi majuscula numai atunci când este cazul!
Echipa TPU.ro şi ceilalţi utilizatori îmi mulţumesc!

| Mişaaa a răspuns:

ByN3.
Ph@.
[da.imi.place.branza.si.da.iar.o.copiez.pe.yep]

| CoquineNoire a răspuns:

$ug3! o lu! Vl@dutz.

Răspuns utilizator avertizat
| RoxiiSiAtat a răspuns:

Roxanei nu`i plac postarile neamuzante de la categoria Trivia/Amuzante

| Kauflandd a răspuns:

Daca te mananc(numele) ne lasi in pace?