| Barajag a întrebat:

Lucrez la un hotel si acolo am dat peste camera lui Frank Sinatra.Problema este ca am vb cu el si m-a invitat la restaurant, sa ma duc sau nu?thinking

Răspuns Câştigător
| Noaptea a răspuns:

Nu te duce! Te trezesti nabii ca iti canta apoi pe sub ferestre "I've Got You Under My Skin"...

18 răspunsuri:
| georgegs a răspuns:

Nu...din.cate.am.inteles.parca.ai.iubit/sot(nu.sunt.sigur)
.mai.bine.nu

| luana1 a răspuns:

Frank Sinatra? Ai puteri paranormale?

| Hombre a răspuns:

Sigur ca da, o astfel de invitatie este unica si nu trebuie ratata, dar unde ziceai ca sunt moaştele lui?

| Malvina24 a răspuns:

Nu inteleg?big grinCum sa te duci la restaurant cu el cand tipu e mort din 14 maib 1998? Ai cumva o masinarie si te intorci in timp? Daca da spune-mi si mie ca as vrea sa dau si eu timpul inapoi sa cunosc pe cineva drag mie, care acum nu mai e...

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca iti plac senzatiile tari! La cina cu o fantoma! Saracul F.Sinatra...este de mult oale si ulcele! Poate este pe acolo si Michael Jackson sau Marilyn Monroe!

| Bi.Dam a răspuns:

O da sigurlaughing))))) de fapt, eu locuiesc cu Billy Ray Cyrus, asa ca nu rad

| georgegs a răspuns:

De.frank.lampard.nu.dai?laughing)

| tania77 a răspuns:

Aoleu Ursuliko eu una nu m-as duce nu de alta dar cum mi-ar sta cu o fantoma la masalaughing, poate saracul el nu stie ca e mort, mi-ar fi frica. Ursul tau stie de aceasta invitatie?happy

| brosu a răspuns:

În ce ţară se întâmplă asta?

| darrio2007 a răspuns:

Nu te sfatuiesc.Pe lumea cealalta restaurantele au alt specific.

Răspuns utilizator avertizat
| florin_7920 a răspuns:

Eşti tare ursoaică da de unu mai viu nai dat.

| Ada... a răspuns:

Bunăhappy! Păi de ce să nu mergi? Ai nevoie de prieteni care fac parte şi din lumea cealaltă, te pot ajuta le nevoiewinkinghee hee, pe acolo pe la hotel poate îţi pune nişte pile şi te trezeşti peste noapte proprietarlaughing.

| romeoflorin a răspuns:

Ti am pregatit o coroana si te voi conduce pe ultimul drum ca sa ai perte de intalnirea pe care o doresti

SOROOO... duteeeeeeeeee:X:X
ocazia vietii thale:X
nu rata:X
in exclusivitatelaughing...
dupa parerea mea. let's goo! du-te si nu pierde!

laughing... app. din cate stiam eulaughing>. e mortus.laughing
MORTUA EST.
appbig grin.ai puteri supranaturale? invii mortii?:X

| amazoana_8358 a răspuns:

Hmmm! Sincer nu recomand, pentru ca, din cate stiu eu, el este undeva...si nu se mai intoarce! kiss

prfml
| prfml a răspuns:

Ar fi bine sa te duci dar cum dracu achita nota de plata?!