E soru-ta de 6 ani, nu te speria. Da drumu la robinet, o sa i se opreasca apa calda si o sa iasa de acolo.
E andru care se crede gay_biberon. Pune-i o funda ca nu-i mai tace gura! Pe urma evacueaza cladirea!
Pai ia si t o fetita de 5 ani de pe strada si zi sa intre ea ![]()
Macar nu-ti risti tu viata
Justin Bieber si Selena Gomez
*fuge si i-a tigaia din bucatarie si fuge spre casa lui @Căţeluşă *
Iei un pistol/shotgun/mitraliera si incepi sa tragi in usa de la baie pana cand nu se mai aude nimic.
E justin bieber, nu te speria,dar nu intra, daca esti fata o sa-si bata joc, daca esti baiat se da la tine.Succes!
Nu te speria, e melodia lui Justin Bieber la radio.
Aşteaptă, ea se va oprii iar apoi ascultă o melodie adevărată şi nu`ţi mai adu aminte de numele lui. E într`adevăr o catastrofă :-
Ori e un cocalar infect care asculta ala...bibieron sau cum il cheama
ori mami si tati fac sex
Ia un cutit si daca deschizi usa si il gasesti pe Justin Bieber acolo foloseste cutitul.
Ha ha ha Dumnezeule Mare Ce sa faci? Intra si tu ha ha ha Iarta-ma dar nu pot sa ma abtin
Obisnuiesc sa cant sub dus dar nu cred ca am fost in baia ta ^^
mai mult ca sigur e JB acolo
Zippi zice:"Ia un cutit si daca deschizi usa si il gasesti pe Justin Bieber acolo foloseste cutitul. "
la ce sa folosesti cutitul? sa iti tai urechile sa nu il mai auzi, sa te sinucizi... ca daca te apropii de el e mai periculos ca o fi in baie poate face un dus, e dezbracat...ramai cu traume
Poate o fi justin bieber in baia ta
nu stiu...deschide usa, doar nu o sa te manance
Uite ce faci deschzi usa usor sa nu te vada si daca gasesti pe maicata si pe taicatau ca se babardesc e bine daca gasesti pe justin biber ii rau de tot
in cazul in care e justin iti zic ce sa faci
iei levieru il arunci in gura si sa vezi ca nu se mai aude si nici nu cred ca se mai intoarce
o si mai cred ceva cred ca n-o sa mai cane baby baby o sa cante asa : satano satano satano ooooohhhhh ![]()
vroi fundoiu si stiu ca intrebareai pusa la panarama
LisaJulie întreabă: