anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lume, trebuie sa ma ajutati din baie se aude baby baby baby ooohhh si nu stiu ce e x_x imi e prea frica sa deschid usa!
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| αηηα a răspuns:

Iei frumos bâta de lângă uşă, deschizi uşa de la baie şi omori creaturaa...

27 răspunsuri:
| PinguinuL a răspuns:

Si cand deschizi usa...
pam, dintr-o data pedobear...

| ȘtefiȘtef a răspuns:

E soru-ta de 6 ani, nu te speria. Da drumu la robinet, o sa i se opreasca apa calda si o sa iasa de acolo.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

E andru care se crede gay_biberon. Pune-i o funda ca nu-i mai tace gura! Pe urma evacueaza cladirea!

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ce,nu mai are voie bunicamea sa cante?

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Cred ca is 2 persoane care fac sex!happy
ohhh!laughing

| Cubulets a răspuns:

Pai ia si t o fetita de 5 ani de pe strada si zi sa intre ea devil
Macar nu-ti risti tu viata rolling on the floor

| LittleandLiars a răspuns:

Justin Bieber si Selena Gomezoh go on *fuge si i-a tigaia din bucatarie si fuge spre casa lui @Căţeluşă *

| DreamAutopsy a răspuns:

A intrat un gay în casa ta straight face

| monstrulet a răspuns:

Iei un pistol/shotgun/mitraliera si incepi sa tragi in usa de la baie pana cand nu se mai aude nimic.big grin

| AndreiRevine a răspuns:

E justin bieber, nu te speria,dar nu intra, daca esti fata o sa-si bata joc, daca esti baiat se da la tine.Succes!

| Pixel2009 a răspuns:

Nu te speria, e melodia lui Justin Bieber la radio.
Aşteaptă, ea se va oprii iar apoi ascultă o melodie adevărată şi nu`ţi mai adu aminte de numele lui. E într`adevăr o catastrofă :-

| ombladon a răspuns:

Ori e un cocalar infect care asculta ala...bibieron sau cum il cheama
ori mami si tati fac sex laughing

| Zippy a răspuns:

Ia un cutit si daca deschizi usa si il gasesti pe Justin Bieber acolo foloseste cutitul.

| PetreConstanta a răspuns:

Ha ha ha Dumnezeule Mare Ce sa faci? Intra si tu ha ha ha Iarta-ma dar nu pot sa ma abtin

| PotHed a răspuns:

Obisnuiesc sa cant sub dus dar nu cred ca am fost in baia ta ^^
mai mult ca sigur e JB acolo laughing

| ThePunisher a răspuns:

Suna la 112.

| mih5a a răspuns:

Cred ca e Justin Bieber.Stai linistita e inofensiv.

| Draagos a răspuns:

Du-te trage o cacare puternica apoi trage apa...nu o sa se mai auda straight face

| Nocturne0 a răspuns:

Zippi zice:"Ia un cutit si daca deschizi usa si il gasesti pe Justin Bieber acolo foloseste cutitul. "

la ce sa folosesti cutitul? sa iti tai urechile sa nu il mai auzi, sa te sinucizi... ca daca te apropii de el e mai periculos ca o fi in baie poate face un dus, e dezbracat...ramai cu traume laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu te-as sfatui sa intri si sa vezi ce e, binenteles daca e cineva din familie acolo te-as sfatui sa nu intri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A, acum se aude si mai tare :-s
Si usa e blocata x-(
*isi infinge 2 lemne in urechi*

| treipuncte a răspuns:

Asculta

| rapgirl123 a răspuns:

Poate o fi justin bieber in baia ta laughing nu stiu...deschide usa, doar nu o sa te manancehee hee

| Zapa12 a răspuns:

=]]justin beiber dezbracat.

| Ce a răspuns:

Intra si nu te speria.E melodia lu Justin Bieberlaughing. Funda?big grin

| Vampire12300 a răspuns:

Intra cu un cutit.

| nimenialtu_3861 a răspuns:

Uite ce faci deschzi usa usor sa nu te vada si daca gasesti pe maicata si pe taicatau ca se babardesc e bine daca gasesti pe justin biber ii rau de tot
in cazul in care e justin iti zic ce sa faci
iei levieru il arunci in gura si sa vezi ca nu se mai aude si nici nu cred ca se mai intoarce laughing o si mai cred ceva cred ca n-o sa mai cane baby baby o sa cante asa : satano satano satano ooooohhhhh rolling on the floor
vroi fundoiu si stiu ca intrebareai pusa la panarama