anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am gindit sa fac bronzatorul natural de iarna. Ceva din plexigaz inchisa ermetic cu o usoara climatizare la o temperatura suportabila sa ne putem bronza in voie si sub viscol frate.Problema este creditul care imi trebuie.Banca vrea sa vada macar 100 de clienti si nu stiu de unde sa-i iau. M-am gindit sa apelez la voi.Ma ajutati?

6 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Asta numai cat este soare, poate...ideea este buna, trebuie sa ai in "ceva" o temperatura macar de 24 de grade...si-acum:
- a trecut iarna, ce sens mai are bronzatorul acela natural, sub care sa ma pot bronza si "sub viscol", as fi ca Michael Jackson sub sicriul de sticla:
- de ce vrea banca "sa vada macar 100 de clienti", sau mai corect spus, cum sa-i vada, bronzati la bronzator?
- scuza-mi sinceritatea, dar dupa ce am citit, si printre randuri ceea ce vrei tu, mi se pare utila ideea exact ca sperietoarea de ciori in lanul de porumb;
- concret in ce consta ajutorul, pe care il soliciti din partea noastra, sa ne bronzam in bronzator, sa ne treci pe o lista in care sa ai acordul nostru pentru banca, sa fim asociati sau sa contribuim pecuniar?
Te ajut...

| florin_7920 a răspuns:

Măi frate dacă vrei faţi unu artificial din becuri de două sute si nu mai trebuie nici sa apelezi la bancă. Da te ajut dacă vrei si aşa cum ai vrea săţi faci succes.

| Nişka a răspuns:

E o problema grava rau cu banca asta dar trebuie sa'i intelegem, pana si ei sunt in criza.De altfel ideea ta e uriginala dar daca nu are cine sa ti'o finanteze mai ales aici, cu parere de rau incearca mai departehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fara contributii Elena. Vreau sa fie numai meritul meu. Vreau o lista cu 1`00 de clienti semnata de fiecare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma bronzam-as? eu as vrea da, la iarna veetoare.ca asta a fost ca lumea.ai vazut ce cald era asta vara?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai harciog te tii de glume? Si eu as dori o haina de blana naturala dar sa fie sintetica.Stiu ca esti super incantat de raspunsurile anonime, asa ca acesta este cu dedicatie numai si numai pentru. tine.