| Comeandtellmesomething a întrebat:

Mă duc până la magazin, şhe să ţi cumpăr?

21 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Un dicktzionar de linmba rromna mancatias!
http://www.myextralife.com/wp-content/uploads/2006/10/borat.jpg

Răspuns utilizator avertizat
| βǿβǿ a răspuns:

Ciocolata Kinder te roglove struck
portocale,kiwi, mandarine, banane
bomboane mentolate [ale`m placdevil ]

FLORIIII, totusi. e 8 martie smug
un martisor din ala cu 1 leu laughing
nu am primit destule de la colegi laughing)

un mouse. ca asta nu merge binelaughing
casti marilove struck sa imi duduie urechile cand ascult Tinie Tempah - Pass Out

si.smug
[nu ai scapat. mai am devil ]

imi mai iei si:
-branzaaa din aia mucegaitalaughing
-deeelmasmug
-rosii smug
-suuc Fanta de fructe de paduresmuglove struck
-napolitanee Joe cu glazura de cioco =p~

si cam atatlove struck
ai destui bani sau iti mai dau 5o de bani?love struck

funda---♥

| CookieșiParty a răspuns:

O hartie igienica,o papusa de aia Mazin hamster{jucarie},un trandafir roz, o roza, un martisor din ala de 5 lei, un DVD cu cantecul asta:http://www.youtube.com/watch?v=P2qjW5ssWlk&feature=related,o carte cu poezi in ea,si niste zarzavat epntru soacra-mea{mai exact,nu am soacra, am vrut sa fac pe amuzanta!}.Si daca nu-ti ajung bani, imprumuta de la banca o suma de 30000000000 de roni.

| Kazimir a răspuns:

Du`te la farmacie si ia`mi tussin forte si rofedex.

| Nimic00 a răspuns:

Ciocolata amaruie te rog.

| BastetReloaded a răspuns:

O inima

| zalisa a răspuns:

Napolitane.și-ți mai rămân bani ca să-ți iei și tu un croissant tongue

| AliceHappyGirl a răspuns:

Guma five. Obligatoriu cu ambalaj verde waiting Multumesc :*hee hee

Răspuns utilizator avertizat
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Salam de oaie tunsa, Laxative, doi cartofi prajiti in untura de foca violata de pinguini si...sa nu uiti de sticla de J&B si de cartonul de Marlboro.Cand ajungi la destinatie, strada Pastelui Cailor, nr 8989 999, interfon 69, iti platesc.
P.S. ultimele doua cuvinte ale ultimei propozitii au fost o gluma.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Litera JJJJJ nu"si". Crazy TPU.

| Deny1333 a răspuns:

O Hubba Bubba suflată cu aur. yawn

| Herp a răspuns:

Un Cheesburger fara ceapathinking

| RedBullÎmiDăAaaripi a răspuns:

22 de doze de RedBull şi 8 cutii de Skittlesbatting eyelashes

P.S. Nu îţi plătesc devil

| cristi202 a răspuns:

Doua kile de lapte (alimentul meu preferat).
Si cind mi le dai?happy

| Dollicious a răspuns:

Deci:parfum Coco Chanel; o bluzitsa originala Versace; pui la rotisor; doua cepe; branza; oua(de gaina); smantana; slanina; unt; salam cu multa grasime si un covrig insa doar gaurile deoarece tin la silueta mea, ce naiba, dupa cum se observa mai sus

PS:acum fa si tu cinste ce pnm

| whitefenix a răspuns:

Pate bugeci

| reky a răspuns:

Ooooooo.nu stiam ca trebuie sa-mi iei ceva.dar stii ce iti iau eu? 500 de lei din portofel(buzunar)

| NothingToEat a răspuns:

2 parfumuri Oriflame o ciocolata amaruie 3 pungi de chipsuri...rosi castraveti ardei branza tema la mate si la franceza o inghetata nu uita de un buchet de flori (trandafiri ) e 8 martie nu? un martisor de 10 lei
P.S:nu-ti platesc

| Cristian0884df11 a răspuns:

Un pachet de tigari Dunhill Negru, prezervative neaparat Durex cu bananelaughing, niste salam Victoria afumat, telemea de vaca, 42 de pachete de guma Orbit, 20 de pungi de chipsuri, 72 de doze de bere timisoreana, cafea Jacobs, Dero Ariel si niste Calgon de masina de spalat,laughing, niste lame Gilette de barbierit si o pasta de barbierit, pasta de dinti preferabil Colgate Menthol vreo 3 pachete, si dupa mergi la Flanco si ia-mi Iphone X, televizor Samsung Led Smart diagonala 100 cm, un Leptop Asus, si cam atat de aici, Mergi inapoi la magazin la raionul Haine si cumpara-mi niste Blugi, niste pantofi de dama marimea 45 atat. Dupa stai ca lista e lunga boss mergi unde se vinde Aur si ia-mi 20 de lanturi de aur 3 lungouri de aur un ceas Rolex de firma de aur atat. Mergi la farmacie, imi iei un Nurofen forte, Coldrex Max Grip Lemon Calmante ceai de urzica si atat. Imi iei o masina preferabil Mercedes Benz s600 6.0 Benzina 2018 si mergi si-mi iei o vila de lux cu piscina happy si atat dau si rest daca vrei nu costa mult happy