| Marian_2691 a întrebat:

Ma nene eu nu stiu de ce a devenit lumea asa de perversa, bag seama vai de pacatele mele ca pe al meu timp era mai multa militarie cu fetele decit acum, da decita cuma ma, ce dracu? pai sta sa va ixplic, venii pe la nepotu la facultate, da ma da ca il daduram la facultate sa mai ne invete si pe noi neste alea care intra in tara noastra si noi nu le vazuram, stii? uitea asa a intrat uite-asa fugii, da ma frati-miu de ai bani care ne trimite unii de-afara ca sa ne facem noi CAP-urili noastre, de aia, hai ca ne daduram la vorba si nu stiu daca matale mai ai banda sa ma 'regitrezi, ma fratili meu ma pusei pe tren si intr-o picatura de minut fusei la facultate la nepotu, intrebai in stinga intrebai in dreapta dar toti imi zise ceva de iarba, ba asta! ma rastii la unu, ba, daca vrei iarba iti da nenea de-acasa, am 20 di capite ma nebunu; e, numa lasa adresa si o sa vezi marfa, numa trifoi si samulastra. Acuma lasind gluma pe ciuti ma seriai, ma unde o fi nepotu ma ca-l gaseste toti dracii si pe mine foamea, da ma foamea, ca vazui o suma de norociti care intindeau mainilii de le dadui tot ce avui la mine, de ma, ca asa sunt eu la suflit! cum stateam eu si ma gineam sa fac planul de imprastiere auzii asa prin boarea urechilor o voce suava pre care o cunostiam, cind ma duc mai aproape vad o claie de lina cu o zghitara in mina si cu fum mult de ziceai ca acu pleca al nost' si nul mai agiugem, mai frate-miu... mai nenica, ma fir-ar starea lui a dracu dadui de nepotu, auliiiiiiuuuuuuuuuuu... urmare spatamina viitoare

Răspuns Câştigător
| SatanaInIzmene a răspuns:

Apreciez ironia din postarea ta. Felicitari!
Giorgio, relaxeaza-te, amice.Nu mai citi pe diagonala si incepi sa citesti dincolo de aparente.

11 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Ma nenica, acum vazui postarea ta, vrei sa faci seriale pe acilea, asa-i? Da-i bataie mai repidi si scrie continuaria sa stim si noi sfarsitul, daca existahee hee

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Se pare ca apreciai intens scheciurile lui Amza Pellea. Numai ca textele lui aveau umor, cap si coada. Al tau n-are de niciunele. Poate ca n-ar strica putina originalitate. Mai incearca, dar gaseste-ti alti cobai.

| Hombre a răspuns:

Iti spun eu mai @Marian, @harciog are 3 ani si inca inca e la scutece, si cu toate acestea l-ai speriat cu aceasta poveste, asa ca data viitoare nu mai continua ca ma sperii si pe mine. laughing

| AshEldo a răspuns:

Recunosc ca mi-a luat ceva pana am prins firul, adica nu prea intelegem limbajul, accentul moldovenesc la fel ca regionalismele ma depasesclaughingeu una vreau sa vad continuarea ca sa comentez, adica in timp ce tu ajungeai "intr-o picatura de minut"la facultate la nepotu, eu inca descifram creatia tarolling on the floor

| paramore a răspuns:

Mno unchesule cred ca mai bine faceai daca te alaturai nepotului si trageati amandoi din acadelelaughing

| mary a răspuns:

Auliiiiiuuuuuuuuu... si ce s-o intamplat mai diepartie ma nenica? astiept urmarea saptamana viitoree...

| Maximus a răspuns:

Cea mai mare idiotenie pe care am putut sa o citesc la viata mea, si crede-ma am citit multe. Recunosc ca am citit-o in intregime ca inca ma uimeste atata idiotenie cata exista pe pamanu' asta!

| rosto a răspuns:

Mai oltene, fratioare! te pusa dracu sa-l dai pe ficioru-tu la scoli inalte, nu-i mai place iarba de acas! Asteptam cu interes continuarea.

| Marian_2691 explică:

Ma nenicule daca eu sunt idiot tu cum ma descoperisi, ai? cica intre noi astia care ne asemanam sunt anumiti magneti, doar nu cumva ne atragem, ia vezi ca te ia trinul cu a de-antaia si te scobori tocmai la prostovenii din dial

| Marian_2691 explică:

Spre uimirea mea hirgiogule, cam cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Marian = Tilica rolling on the floor