anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă simt darnic azi.
Dau fundă d-aia ăluia care îmi explică cel mai bine de ce îi trebuie, ce face cu ea, etc.

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

Raspund si eu cam tarziu: sunt mai darnica decat tine @luchass si imi donez toate fundoacele, cine o convinge pe Raluca sa faca "transferul" le primeste; nah, donez si tot punctajul meu happy

42 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

De mi-o vei da, o voi lasa acolo pe panou pana imi va creste blana mai lunga, asta poate la anul cand voi strange mai multe si atunci ma voi numi Ursulika portocalielaughing

| AndutzaAndu a răspuns:

Eu mi-o leg de gat rolling on the floorbatting eyelashes

| Flav a răspuns:

Sunt suspendat, esti nebun, n-am mai luat o funda de-o luna, mi s-a invinetit tot corpul din cauza asta.crying

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ti-as spune eu la ce-i buna, dar n-am loc; ma trezesc naibii cu vreo suspendare din partea Ralucai. Si-asa, la ce limba afurisita am, cam merg pe sarma. laughing

| marrr a răspuns:

Ar fi prima mea fundita.

| Bacemi a răspuns:

Mie nu imi foloseste fundita decat daca stiu ca o primesc in urma unui raspuns pertinent si care este cu adevarat intelept. Fundita ma ajuta in sensul ca sunt fericit ca stiu ca sfatul meu a ajutat foarte mult. In loc de fundita pot primi un mesaj pe privat in care sa imi multumeasca cineva pentru sfat si e acelasi lucru. S-a intamplat de mai multe ori. Chiar imi pare rau daca primesc o fundita pe care o merita altcineva mai mult. A fost un caz cand trebuia sa primeasca emanuellex o fundita si mi-a fost acordata mie din greseala. Si chiar m-am uitat la raspuns si ea merita mult mai mult ca mine. M-am simtit aiurea.

| Ea12345 a răspuns:

O sa o folosesc pentru a ma spanzura cu ea, ca ai inceput si tu...sad

| Marii a răspuns:

Castig la loto! laughing

| DeNyyy a răspuns:

Nu fac nimic cu ea. chiar nimic...eu vreau doar sa iti raspund la intrebare. daca vrei mi-o dai daca nu ...nu

| Sara2 a răspuns:

O decupez si o sa o pun in rama in camera mea :*

| Catalion a răspuns:

Sti ce? Eu nu vreau fundita asa degeaba. Eu vreau sa-mi castig funditele cum trebuie. Oricum aceste premii virtuale nu ma pasioneaza prea mult, pentru ca nu pentru puncte sau fundite raspund eu la intrebari.

| Puiutz a răspuns:

Eu nu vreau fundita nemeritata! [-x
Nu mi se pare corecttongue.

| Orannginna a răspuns:

E ora 7:40 dimineata si eu rad de una singura in fata monitorului. laughing

Pai poate cei care cer fundite in disperare asa le vor da la schimb pe postere cu fetiscanele alea Hanna Montana, Miley Cyrus, un id, o adresa de'a lor, ceva. big grin laughing

| BuLLetBtwin a răspuns:

Eu o vreau pentru ca n-am niciuna crying

| ionut1980 a răspuns:

Pentru ca sunt funda-mentalist laughing si imi trebuie cat mai multe pentru a-mi pastra statutul.

| Zâmbărici a răspuns:

Vreau sa mi-o leg de coada!laughing

| Aliyaa a răspuns:

Ia fundita 10 lei fundita cine mai doreste cine mai poftestelaughingrolling on the floor vreau sa mi o leg de ciucurele de la pluoverlaughing

| oky a răspuns:

Nu imi trebuie. Raspund la intrebari doar ca sa ajut pe cineva. NU trebuie sa primesc ceva pentru a ajuta pe cineva. Fac asta din placere.

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

De ce imi trebuie?
-ca sa am ce plimba in parc;
-ca sa am cu, ce-mi prinde parul cand intind rufele;
-ca sa am ce pupa noaptea;
-ca sa am cu cine dormi;
-ca sa am un motiv sa ma gandesc la tinebatting eyelashes

Ce o sa fac cu ea...
-cand o sa fii neatent o clipa o pun pe raftul de premii furatelaughinglaughing
-ma laud pe la neamuri si la vecinii ca am o fundita imaginara in par
bla bla
laughing

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Am luat toti teapa...sad
Nu ne mai da fundita ca st`em mincinosicrying

laughing

| alessiaS a răspuns:

Sa se dea mare cu ea nu v-ati prins... asa e in toata lumea nu doar pe acest site chiar daca ar trebui sa faci acest lucru pentru a avuta lumea nu pentru a lua funtite. Ce sa facem asta ei. Am vazut ca unii dupa ce raspund cer funtita fara sa se gandeasca ca raspunsul luo este inutil si unii au dat raspunsuri care avuta cu adevarat.
Speram sa se schimbe ceva dar nimic...Bye:*

| Ana_6509 a răspuns:

Eu o vreau ca sa ma sterg undeva cu ea dar asta este, ma conformez... e buna si hartia igienica.

| Sylx a răspuns:

Stau si ma minunez... a, scuze! e la Trivia/Amuzante? vroiam sa spun ca ma amuz...

| Cleona a răspuns:

Pai ce sa zic, eu nu te oblig, o dai la cine vrei tu, nu bag pe aici rugaminti, si cantece de jele, o dai cui vrei!

| poesia a răspuns:

Sa am o amintire de la tinelaughing

| biank98 a răspuns:

Sa stiu ca esti darnic pe degeaba.

| Lavy_4392 a răspuns:

laughing) hai ca plansei pana acum si tu ma facusi sa radhee hee)

| eva_2950 a răspuns:

Buna intrebarea ta! Datorita raspunsurilor date la intrebarea pusa de tine aflam cate putin despre felul in care gandesc, cei cu care interactionam aici pe TPU.

| adytzzkiss a răspuns:

Fiindca sunt imbracata in portocaliu si nu am accesoriisad asa ca daca imi dai fundita voi fi complet fericita :X...