| DudaYeah a întrebat:

Macho man! :)

http://www.220.ro/funny/Cocalari-De-Pe-Hi5/hgZGSnL8jS/

[Nu am cum sa ma abtin sa nu spun ca imi e frica sa nu ajunga asa si facebook`ul. Adica sa fie populat de asemenea specimene.]

15 răspunsuri:
| lalalalallll a răspuns:

În legătură cu FB-ul, vroiam să vă anunț că site-ul are un virus troian. Cum deschizi o poză, cum strici calculatorul.

| Gandăr a răspuns (pentru lalalalallll):

Orice poză? D:

| lalalalallll a răspuns (pentru Gandăr):

Logic.

| MâţulMov a răspuns:

Am vazut si pe facebook ca ei, mi-a ajuns, ar trebui infiintata o campaniie pe facebook impotriva acestui lucru, ca e prea de tot straight face

| DudaYeah explică (pentru MâţulMov):

Ai dreptate. Sa se numeasca "C.A.C.D.P.F"=Campanie anti cocalari de pe facebook laughing

| MâţulMov a răspuns (pentru DudaYeah):

Neah, ar trebui sa se numeasca doar C.A.C=campanie anti cocalariwinking
Suna mai inventiv big grin

| DudaYeah explică (pentru MâţulMov):

Asa e.Eram pe "Stop" la imaginatie.laughing

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Iustiniţoo toţi ăia au fost "gagicii"mei.Cum îţi permiţi să pui poze cu ei. După ce că ţi'am dat şi poze cu foştii mei mai eşti şi vierme rău.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Deja e populat cu asemenea specimene oh go on

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Pot spune ca nu sunt surprinsa.
Daca e sa o iau asa, nu exista la mine in clasa care sa nu scrie pe Messanger "sall" sau "bine(e)".
Deci, asa-i Romania! Ne facem de rahat singuri si ne mai si plangem de asta.

| Fiction a răspuns:

Deja e. (din pacate sau fericire?)

| DudaYeah explică (pentru Fiction):

Dupa mine...din pacate.

| TheDubstepMan a răspuns:

Dalyno sa stii ca gasesti peste tot pe internet de astia indeferent pe ce site intri este,, cocalarul suprem`` care este bagat in seama de toti cei depe site cum sunt si pe TPU nu poti scapa de ei sunt ca si paianjenii nu poti scapa de toti deodata ar fi foarte tare si bine sa putem face acest lucru dar din pacate nu putem...

| Guogle a răspuns:

Sa stii ca pe majoritatea site-urilor de socializare nu mai ai unde baga un ac unde sa nu fie de astia, mai ales pupincuristii ce-i pupa la 20 de milisecunde, yach. Si specimene de-astea gasesti unde vrei nu numai pe net, adolescenti normali nu o sa mai fie decat cand o sa apuc si eu sa vad vreun extraterestru care canta manele.