| IonutantiBieber a întrebat:

Mai devreme am intrebat ce ati face cu o bancnota de un infinit de lei, acum va intreb ce ati alege dintre o bancnota de un infint sau o bancnota de 5 infinite?

52 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Tot.

| GroparuVesel a răspuns:

Cinci bancnote de un infinit.happy
Laic a gropar.

| IonutantiBieber explică (pentru GroparuVesel):

Helau mistar Gropar, tumonrau ai uil dai, chen iu cam tu meic mai groapa, iti dau jumatate de infinit ca sa-ti cumperi 100 de lopeti X.

| GroparuVesel a răspuns (pentru IonutantiBieber):

Ai em siur Ai chen cam tu meic iu a groapa.Je m-am angajat la Cemetiru' Vesel. Daca vrei, vino acolo.I am astepting for toi.

| IonutantiBieber explică (pentru GroparuVesel):

U lala mon dieu, je sui tres happy abaut dis, iu ar veri jolie, ai thinc ai uant tu be une gropar, jo mexchiuz, jo ne veux pas isultes tu, du iu veux primer moi an leo gruapa.Ai lav da hepi cimitir.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

O asteptam pe cea noua de 6 ca de inflatia-i mare

| Ashadow a răspuns:

Aleg un infinit de bancnote de 5 infinite.
Acum adevarata intrebare:cum o sa indes eu chestiile alea in casa? O sa ajung sa o platesc pe mama sa-mi faca micul dejun, catelul sa-mi manance caietul la mate si profa de mate sa treaca cu vederea rarele incidente cu catelul

| IonutantiBieber explică (pentru Ashadow):

LOL, vezi ca acele bancnote vin de la vrajitorii supremi, daca exagerezi cu acele bancnote vei fi pedepsit, ai grija, orice avantaj are si un dezavantaj.

| Ashadow a răspuns (pentru IonutantiBieber):

Acum imi spui?

| IonutantiBieber explică (pentru Ashadow):

Scuze, orice om invata din greseli, neahhh ce tot zic, daca brei iti pun pile la vrajitori.

| SilentSuicide a răspuns (pentru IonutantiBieber):

Eu fan Justi biber? Doamne fereste, vin si eu cu tine, dar vreau sa trec sa vad cat de tare pot tipa cei din One Direction.
P.S. cainii nostri nu mint, doar sa indrazneasca sa ma minta ca se satura ei.

| Ashadow a răspuns (pentru IonutantiBieber):

Prea tarziu deja am cheltuit toti banii

| mola a răspuns:

Mi-as luatricoul TPU, dublu :237892357970250734570934570347053475
1 tricou pe zi pana termin toate cele 237892357970250734570934570347053475.

| IonutantiBieber explică (pentru mola):

Vrei sa mergi cu mine la o bere.

| mola a răspuns (pentru IonutantiBieber):

Da.

| 00AName00 a răspuns:

Pe amandoua.

| Weedier a răspuns:

O îngheţată.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Nu stiu, daca a mai raspuns cineva asta.

Aleg bacnota de un infinit.
As lua bacnota si as face un cont, unde as depune-o. As plati cu cardul si/sau cu CEC.
As lasa bacnota cam o luna, dupa as scoate-o si cu o dobanda de 2% si tot mi-ar ramane un cont durduliu de un infint (daca am calculat corect).

As tot face asta, pana as avea multe conturi si bacnota. As plati cu cardurile si as pune bacnota undeva bine.

| PotatoMustDie a răspuns:

Despre ce vorbesti?

| SilentSuicide a răspuns:

Pe aia de un infinit... Si inca o shaorma de la magazinul de la coltul strazii.

| IonutantiBieber explică (pentru SilentSuicide):

Credeam ca iti place pizza, o mai gad ar iu chiding uit mi, pizza is da best fud of evar.

Shaorma nu-i pentru mine, pentru mine e pizza, doua doze de Cola sau RedBull, iar la desert Nutella. Inca fac pe politista buna, asa ca am facut cinste catelusului meu care ma ajuta sa ucid lumea.

LoL ma inviti si pe mine, de cand m-am nascut am visat sa fiu asasin, pot lucra pentru 2 infinite pe luna.

Deci fii foarte atent: intrii in sectia de politie, o sa te intalnesti cu colegii mei, le zici ca ai venit sa ma vizitezi, urci pana la etajul 9 pe scari, sa nu te puna naiba sa iei liftul ca e o capcana pentru colegii mei, in capatul holului este o usa mare care are o stea de platina pe care scrie CKE ( Cute Killers Elite ), intri, iar cea de la birou este bodyguardul meu, fii atent ca langa usa este o pusca, ai doua variante: 1. sa ucizi bodyguardul sau 2. ii spui ca eu te-am chemat ( nu ma supar daca il ucizi) apoi pot sa te invat despre cum sa fii un asasin bun. P.S. doar doua infinite pe luna? E super ieftin fata de cat castig euwinking

Ok am inteles, vezi ca steaua de platina o pastrez, pentru ca ma pricep sa scap din capcane, ce fel de moarte vrei sa aiba bodyguardul rapida sau lenta si dureroasa ca sa il doara.devil.Wow sunt foarte malefic, vezi ca sunt la usa, dar te rog sa imi dai o uniforma si niste arme foarte scumpe si eficiente, 2 pistoale, o mitraliera, si gloante de argint, poate ma intalnesc cu vreun vampir, ok am intrat.

Hmmm gloantele de argint de care sa fie? Fine sau foarte fine? Daca s-ar putea, atunci mai bine sa fie o moarte lenta, bodyguardul ala idiot a incercat sa imi omoare cainele. Uniforma pe ce culoare sa fie, pe negru ca a mea sau pe alb, verde, rosu, albastru sau turcoaz? Daca alegi neagra atunci vei fii elevul meu si vei intra in CKE (Cute Killers Elite) daca alegi alte culori, hmmmm, vei fi elevul celei de la SKE ( Stupid Killers Elite). Tu alegi.

Negru clar, oricum vreau sa fie wxtrem de fine si udate cu agheasma, ce nen orocit, i-am oferit o moarte lenta pentru ca a incercat sa omoare animalul meu preferat.Ce suflet, sa omori un biet caine care nu ar rani nici o musca devil, sunt la dispozitia dumneavoastra maestre.happy

Ai trecut prima proba! Pana si catzelusu meu crede ca ai inceput bine, acel idiot cred ca e invidios ca a fost ucis de cineva care e incepator, se observa ca nu l-am antrenat eu si a fost antrenat la SKE. Poti, daca vrei sa devi politist in aceeasi grupa cu mine, atunci mi-ar fi mai usor sa te antrenez. Gloantele de argint sunt inca la niste experti, poti sa le iei pe ale mele, nu imi mai trebuie.

Ok bine, dar am auzit din intamplare ca ai 60 de cadavre pentru GroparulVesel, sper ca viitoarele victime vor fi ucise de mine.

Sa speram ca ale tale vor fi, dar mai intai asta este catelushul cu care vei lucra : http://dailypicksandflicks.com/wp-content/uploads/2011/07/Killer-dog.jpg

Ok imi place, e tare, fata de inocent, dar o inima de caine, cred ca o sa plang crying, nimeni nu mi-a mai oferit o slujba asa de frumoasa, te iubesc doamnee...

Uite asta nu imi place mie :| trebuie sa ai o inima buna doar pentru cine merita, restul fara numar: http://4.bp.blogspot.com/......escene.jpg
Ai inteles acum?

O sa am inima buna pentru tine si pentru caine, restul vor suferi.devil

Poate vor mai exista persoane, dar tot nu-mi raportasi ce facusi, ii ucisasi pe toti din apropierea sectorului 7?

Sa traiti, am ucis 129 de persoane, dintre care 128 erau prostituate, iar unul era un travestit pe care l-am omorat din greseala, eu am o strategie, o zo ucid doar femei, maine doar barbati, cainele s-a descurcat excelent, aproape am murit de ras in timp ce ucideam oamenii asa, ca m-a ajutat cu doua labe dupa cap, ca sa ma trezesc din transa ucisului.

Foarte bine! Inveti repede, acum ma voi duce sa plimb cainele si sa vad cat de bine ai ucis acele persoane.

Vei gasi capete zdrobite si desigur mult sange, ai grija sa nu bea cainele din sange.

Nu uita ca esti si politist iar asta te avantajeaza, dar nici macar o data sa nu lasi amprente sau ceva urme care sa ne dea de gol. Nu uita esti si politist, prefa-te interesat de acele crime.

Am inteles, oricum maine voi pleca in Canada pentru a-l sifona putin pe Justin. Sper ca nu esti fan :O Justin Bieber, cainele mi-a zis ca nu il suporta.

| cυρcαкє a răspuns:

O bancnotă de un infinit de infinite. happy

| carhartt a răspuns:

Nu vad diferenta, tot aia este. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| IonutantiBieber explică:

Prost esti tu cu diploma, aici suntem la trivia/amuzante, logic ca se pun intrebari amuzante, asa dispari.

| IonutantiBieber explică:

Nu ma asteptam sa imi raspunda atatia oameni big grin

| Teemo98 a răspuns:

O dau pe 5 bacnote de un infinit.

| Teemo98 a răspuns:

Cu o bacnota de 5 infinite, i-as baga pe toi intr-un joc ca se le dau celorlalti JUMERI!

| Enderman a răspuns:

5...si as da cate o banconta la prietenii mei ce-i mai buni. big grin

| BlueDreamsss a răspuns:

Pe cea de un infint pentru ca daca e infinit nu au cum sa fie mai multe tongue

| IonutantiBieber explică (pentru BlueDreamsss):

Dar nu te-ai intrebat daca ai o asemenea bancnota, si te duci la magazin sa cumperi de exemplu o punga de covrigei, vanzatoarea cu ce se alage, doar bancnota tot tu o pastrezi daca e de un infinit.

| BlueDreamsss a răspuns (pentru IonutantiBieber):

Sincer nu m-am gandit la asta, dar am spus ca nu au cum sa fie mai multe infinite...dar raspunsul tau mi-a dat de ganditlaughing

| Colle a răspuns:

Cinci infinite.

| irisbff a răspuns:

Imfinitul este UN infinit nu poate fi mai mult