Scuze, orice om invata din greseli, neahhh ce tot zic, daca brei iti pun pile la vrajitori.
Nu uita ca esti si politist iar asta te avantajeaza, dar nici macar o data sa nu lasi amprente sau ceva urme care sa ne dea de gol. Nu uita esti si politist, prefa-te interesat de acele crime.
Am inteles, oricum maine voi pleca in Canada pentru a-l sifona putin pe Justin. Sper ca nu esti fan :O Justin Bieber, cainele mi-a zis ca nu il suporta.
Eu fan Justi biber? Doamne fereste, vin si eu cu tine, dar vreau sa trec sa vad cat de tare pot tipa cei din One Direction.
P.S. cainii nostri nu mint, doar sa indrazneasca sa ma minta ca se satura ei.
Nu stiu, daca a mai raspuns cineva asta.
Aleg bacnota de un infinit.
As lua bacnota si as face un cont, unde as depune-o. As plati cu cardul si/sau cu CEC.
As lasa bacnota cam o luna, dupa as scoate-o si cu o dobanda de 2% si tot mi-ar ramane un cont durduliu de un infint (daca am calculat corect).
As tot face asta, pana as avea multe conturi si bacnota. As plati cu cardurile si as pune bacnota undeva bine.
Mi-as luatricoul TPU, dublu :237892357970250734570934570347053475
1 tricou pe zi pana termin toate cele 237892357970250734570934570347053475.
Prost esti tu cu diploma, aici suntem la trivia/amuzante, logic ca se pun intrebari amuzante, asa dispari.
Cu o bacnota de 5 infinite, i-as baga pe toi intr-un joc ca se le dau celorlalti JUMERI!
Liviumoisiuc583 întreabă:
LisaJulie întreabă: