Nefolositoare,proasta,ilogica,urata,grea,pitipoanca,grasa,dusmanul copiilor!
Tarrre pentru cine se pricepe super bine, dar pentru mine e OK pentru ca nu excelez la acest obiect, dar imi place![]()
Tarrre pentru cine se pricepe super bine, dar pentru mine e OK pentru ca nu excelez la acest obiect, dar imi place
Pff
sincer urasc matematicaa
! pentru ca profa de matematica avea boala pe mine ca imi daduse pirce in buzsa.si m-a lasat pe vara x(! mi-a stricat toata vara.binenteless. acum am numai note de 9 si 10
asta pentru ca a bagat frica in mine.si pentru ca proful nu e superr sweet
.are vreo 5o d anii
dr ma intelege :X oricum matematicaa o sa-ti foloseasca peste ceva timp :*! te pup
- o limba extraterestra
-ultima chestie la care o sa ma gandesc vreodata
-ceva nefolositor
-urata
-GREA
-o oara in care poti sa dormi si sa injuri profu (pe el il doare la palarie)
-DUSMANUL nr 1 al copiilor
Matematica eee cea mai faina si interesanta materie existenta vreodata.:X Imi place ff mult. Sunt si destul de buna la mate![]()
Tare.Mie unul imi place matematica,dar am prieteni care nu o adora. Daca spui ca e ilogica, e clar ca nu iti place scoala.Mie de exemplu nu imi place gramatica si chimia dar nu incep sa spun ca sunt ilogice, grase.Fiecare are preferintle lui. Unora le place romana, altora matematica, limbile straine etc., dar nici o materie nu e nefolositoare.
O urasc la fel de mult cum il urasc pe Justin Biberonnnn.
Va dati seama ca mas caca pe ea de mathe si pe Justin Biberon nu?
Materia mea preferată...
Cum naiba să fie ilogică? E cea mai logică materie din lume.
Baftă
O chestie unde sau chinuit unii sa descopere lucrurile astea inutile si dupa ce ca si-au stors creierul toata viata ca sa le gaseasca o logica vin alte generatii dupa ei (adica generatia noastra) care ii mai si injura cu toate teoremele si formulele lor idioate adica si-au irosit o viata intreaga ca sa ce? ca sa vina altii dupa ei si sa-i injure de toti mortii lor (ce mai fraieri, nu?)
p.s. matematica e utila (algebra)numai la inmultire si impartire si pana la (geometri)arii atat restul e inutil!
O arătare cu mutră dă cerșetoare, gen tampon cu aripioare!
Între țâțe are păr, din ureche-i curge zăr!
E al doilea obiect preferat al meu dupa sport.
Sincer ma descurc la mathe, am numai 10 semestru asta...Deci iubesc mathee:X.
Dar pe primul loc... SPORTUH`
xx![]()
LisaJulie întreabă: