Am fost al teatru cu săptămâna altfel şi ăla a fost mai mult concert şi a cântat şi 'ai se eu te pego' x_x şi buleriiiiaaaaa
. Acum am ajuns acasă şi m-am pus la calculator şi de jumătate de oră zic să mă dezbrac, dar mi-e totală lene, totuşi am dat răspunsul ăsta. Şi afară e cald, eu m-am îmbrăcat cu hanorac, că eu credeam că mi-e frică dacă iau bluza de trening am transpirat, şi revenim, mi-e lene să mă deplasez. Noapte bună!
M-a trezit sora mea si mi-a zis ca cineva-mi fura mancarea din frigider. M-am ridicat din pat, am deschis usa de la bucatarie si am plecat la bar. M-am intors rupt in gura si m-am culcat. Sloganul zilei de azi : "nu avem ce manca, hai sa bem!"
Am fost la supravegheat la un concurs de mate si am cautat un copil de clasa intai doua ore, apoi am aflat ca a plecat acasa ca avea emotii si ma-sa plangea in fata scolii -_-". Am ajuns acasa si ghiavolu de fratemiu a ajuns sa arunce cu jucarii in mine ca se credea Ben 10, apoi am avut o criza de nervi si am inceput sa plang...acum cred ca parintii vor sa ma interneze la un spital de nebuni... oare daca sunt la nebuni mai trebuie sa imi fac temele?
M-a trezit unu cu manele la 4 dimineata, azi mergem in mall cu saptamana altel(mm) si am cumparat v. i. p. pe c. s
M-am trezit, am fost la scoala, dirigu' ne-a dat o amarata de coala pe care sa desenam "primavara", a lipit-o pe tabla, apoi am facut karaoke pe melodia "vama veche" si am tipat pana a venit jandarmul care a inceput sa cante Florin Chilian-10.
Noi cantam:
Am venit la Vama Veche ca sa imi gasesc perecheeeeeee
Am venit la Vama Veche si sunt apucat de strecheeeeeeeeeeeeeeeeeee
Am venit la Vama Veche si-am sarutul in urecheeeeeeeeeeeeeeeeee.
Apoi am venit acasa, am iesit cu fetele, am mancat o inghetata si o guma.
M-am trezit azi am mancat am fost la scoala si acum scriu tot felul de raspusuri pentru-ca prietena mea e racita si tata nu imi da banii sa ies in oras si imi vine sa injur ca urla plictiseala in mine ca un tigan batut de jandarmi
ps ma duc sa imi omor plictiseala
LisaJulie întreabă: