| Jonsdottir a întrebat:

Mi-am schimbat numele din "dyanna" in " DyAnNa-E-uN-hApPy-KiD". va place?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Chuck a răspuns:

@ Diana: Nu prea conteaza daca ne place noua. Si, daca esti un copil fericit, foarte bine happy.

@Tudor: Ai postat ceva, foarte indignat fiind, despre 3 useri care se baga aiurea la orice intrebare, care vorbesc intre ei, implicit, care fac spam.
Fata de la avatarul dianei, este Kat Von D. A aparut prima data, in viata publica, la emisiunea "Miami INK". O tipa care face tatuaje si e celebra, din moment ce apare la tv.
Nu promoveaza nici un "curent Emo". Unii de aici suntem prea trasi de curent ca sa facem niste diferente si sa intelegem lucrurile asa cum sunt ele.

31 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

happy nu fiti mai rautaciosi ca are 11 ani fata. Diana, indiferent daca ne place sau nu, tie ar trebui sa-ti placahappy. Am fi totusi bucurosi si ne-ar place daca nu ar mai exista intrebari de astea. Dar fiindca esti o tanara speranta pe site, o acceptam de data astatongue

| hândel a răspuns:

Oooau, daca esti un happy kid all the time inseamna ca e ceva necurat la mijloc. Nimeni nu este un happy chiar non stop. Care-i secretul tau? laughing Imi placea dyanna dar cum nu ne cunoastem n-am dreptul sa-ti judec deciziile. Poti alege orice atata timp cat nu este obscen, rasial, discriminator si vei ramane un happy kid. Vezi sa nu-l schimbi cand vei ramane fara happy in surplus de sadness. tongue

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

happy Dalove struck Mie imi placebig grin Dar pana la urma nu conteaza parerea noastra. Daca tie iti place e okwinking

auran
| auran a răspuns:

Este c-am lung, dar daca tie iti place si chiar te caracterizeaza, este OK

mariana
| mariana a răspuns:

Pentru ca esti o fata fericita si vrei ca toata lumea sa stie acest lucru, noi te felicitam pentru avantajul pe care-l ai si-ti dorim ca toata viata sa poti fi un om fericit. Numele pus pe avatarul tau de user TPU, este optiunea ta si nu trebuie sa ne placa noua ci, sa-ti placa tie si daca-ti place totul este O. K. Bine ca nu ai ales un nume nepotrivit, pentru ca exista si asemenea cazuri pe acest site.
Cu toate ca intrebarea ta este copilareasca, noi nu-ti reprosam, poti sa pui ce intrebari vrei si noi o sa incercam sa te ajutam.
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa si "fericita".

| Marii a răspuns:

Nu. Voi numai intrebari stupide stiti sa puneti? Adica. ce ne pasa noua de numele tau?

| Silvia a răspuns:

Comteaza daca iti place tie, nu neaprat parerea celoraltiwinking

| Shery a răspuns:

Ne place. happy

| Ben. a răspuns:

Excelent.numai sa nu trebuiasca sa-l scriu.

| DMV a răspuns:

Eu mi-am schimbat din "dmv" in "DMV". Asa-i ca e cute? :X

| Annitu a răspuns:

Sincer...batting eyelashesplaaaceeee:Xlove struck:X:X:X

| mircea a răspuns:

Daca chiar asa este, e ok!

| remus a răspuns:

Bine ca ai reusit sa-ti schimbi numele, tot este la moda zapacirea adversarului, mie imi place, nu esti lenesa la scris.

| fsaflksam a răspuns:

rolling on the floor O să vin şi eu cu câteva întrebări mai târziu, sper să nu vă supăraţi.
Scuze că îţi spun, dar chiar nu mă interesează absolut deloc.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Sincer? nu big grin

| raluca_2686 a răspuns:

Da, e dragut:*

| cioco1tweety a răspuns:

Da. mie una imi place. dar stii cum e.gusturile nu se discuta. sper ca acel nick sa ti se potriveasca.adica sa fii un "happy kid"happy:*

| al3xa_6696 a răspuns:

Scz dar nu stiu daca intereseaza pe cineva acest lucru...
dar daca pe tine te face fericita at iti spun k imi placewinking

| marsy a răspuns:

Mda. ceva interesant

| SMTHING a răspuns:

Nu trebuie sa va placa voua ci ei nu-i asa?

| Roxu a răspuns:

Mai bine puneai "DyAnNa-Is_a_HaPpY-Kid" dar e dragut si asa:Xbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tinand cont ca esti o fetita... da.
Esti fericita?happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU stiu cum ai putea fi un "uN-hApPy-KiD" cand ai o poza la avatar cu un personaj ce promoveaza curentul Emo. Deci nu se poate combina happy cu sad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este opțiunea ta și trebuie respectată.
E ok.
Gusturile nu se discută.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da:* si sa ramai mereu happy :*big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@DyAnNa-E-uN-hApPy-KiD imi cer scuze ca am facut o asfel de greseala spunand ca in poza e un personaj Emo. Eu am crezut ca e un artist din trupa Tokio Hotel care promoveaza curentul emo.
Ii multumesc lui @Chuck pentru observatie, asfel ramanea o greseala de-a mea nerezolvata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Tudor-Kat Van D este un tattoo artist, nu un reprezentant al curentului emo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nume stupid...nu-mi place!