Eu zic sa-l hack-uiesti si tu pe el pana nu mai poate firar el sa fie de nesimtit
Numai un fan Biber putea să facă asta. Şi vezi, că-ţi lipseşte coerenţa în exprimare.
BIEBER * Swettie … si nu sunt fana sunt beliebera scumpa mea si o sa invat cum sama exprim mai bine cand bei invata englreza!
Sweetie, vrei să spui. Râde ciob de oală spartă...
Bre, muiere, dacă mănânc o literă nu înseamnă că nu ştiu engleză. Dar n-am ce să-i cer unei fiinţe cretine ce se autointitulează "belieberă" ( jalnic ) şi foloseşte diminutive, pentru a părea interesantă. Să înveţi să te exprimi mai bine de atât, nu ai cum, că eşti prea încuiată. Fă bine şi aruncă-te pe fereastră. Eşti penibilă.
Uite fata mea… nu imi e greu sa iti dau ignore!
Pentru că eşti penibilăăăăăăăăăă.
Ţi-ai găsit cu cine sa te cerţi!
Las-o, n-o mai băga în seamă! M-am certat şi eu mai demult cu "Biberoanca", şi e chiar penibilă!
Dacă tăceai, filozof rămâneai... Eu zic că mai bine stăpâneşti limba maternă, după care bei putea critica lumea în legătură cu limba engleză.
Deci hazul s-a pierdut de mult pe aicea. Gramatica la fel. Toti am fost invadadati de biberoane disperate de o fata le bix cu buze pline de ciment botoxat. Huo mafia huo parlamentul huo JB.
Cica … eu inca nu il gasesc si a pus si intrebarea mea si e identica nesimtitu '
Pentru mai multe informatii va rugam contactati-va creierul inainte de a scrie/comenta ceva pe site-ul asta. Va multumim.
LisaJulie întreabă: