anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi s - a intamplat o intamplare care credeam ca e neîmplatatoare :
MI - am hack - uit PROPRIUL MEU CONT al fratelui meu contul de TPU si cand m - am logat am vazut ca m - a hack - uit un tip numit Belieberforeverhaterstalktomyhand … nesimtitu ' cum poate sa faca asta?!?!
daca vreti mai multe informatii sunat la : 911!

Răspuns Câştigător
| Ashadow a răspuns:

Eu zic sa-l hack-uiesti si tu pe el pana nu mai poate firar el sa fie de nesimtit

| anonim_4396 explică (pentru Ashadow):

Ai dreptate

19 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Nu răspunde nimeni.

| Holocaust a răspuns:

Not funneh
bieber, bieber pls, stahp

| GroparuVesel a răspuns:

Eu zic sa te lasi...n-ai haz deloc.Groapa trista.

| Aneurysm a răspuns:

>dat story
>neîmplatatoare
Yes, I got it.

| MaskOfSanity a răspuns:

Numai un fan Biber putea să facă asta. Şi vezi, că-ţi lipseşte coerenţa în exprimare.

| anonim_4396 explică (pentru MaskOfSanity):

BIEBER * Swettie … si nu sunt fana sunt beliebera scumpa mea si o sa invat cum sama exprim mai bine cand bei invata englreza!

| MaskOfSanity a răspuns (pentru anonim_4396):

Sweetie, vrei să spui. Râde ciob de oală spartă...
Bre, muiere, dacă mănânc o literă nu înseamnă că nu ştiu engleză. Dar n-am ce să-i cer unei fiinţe cretine ce se autointitulează "belieberă" ( jalnic ) şi foloseşte diminutive, pentru a părea interesantă. Să înveţi să te exprimi mai bine de atât, nu ai cum, că eşti prea încuiată. Fă bine şi aruncă-te pe fereastră. Eşti penibilă.

| anonim_4396 explică (pentru MaskOfSanity):

Uite fata mea… nu imi e greu sa iti dau ignore!

| MaskOfSanity a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru că eşti penibilăăăăăăăăăă.

| W3R4 a răspuns (pentru MaskOfSanity):

Ţi-ai găsit cu cine sa te cerţi!
Las-o, n-o mai băga în seamă! M-am certat şi eu mai demult cu "Biberoanca", şi e chiar penibilă!

| Aneurysm a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă tăceai, filozof rămâneai... Eu zic că mai bine stăpâneşti limba maternă, după care bei putea critica lumea în legătură cu limba engleză.

| OskarRM a răspuns:

Cred că puştoaica de la avatarul tău e de vină.

| Snowal15lea a răspuns:

Deci hazul s-a pierdut de mult pe aicea. Gramatica la fel. Toti am fost invadadati de biberoane disperate de o fata le bix cu buze pline de ciment botoxat. Huo mafia huo parlamentul huo JB.

| XBrunetteX a răspuns:

Interesant... Si ti-a placut experienta?

| anonim_4396 explică (pentru XBrunetteX):

Cica … eu inca nu il gasesc si a pus si intrebarea mea si e identica nesimtitu '

| SilentSuicide a răspuns:

Pentru mai multe informatii va rugam contactati-va creierul inainte de a scrie/comenta ceva pe site-ul asta. Va multumim.

| ReaperxD a răspuns:

1.Nu am inteles intrebarea.
2.Ai postat fara motiv imi cer scuze.
Pa Pa.

| TarmureBogdan a răspuns:

Cica sunati la 911 laughing unde te crezi fa in Anglia? america?