Scuze daca nu suntem Charlie Chapplin...
Nu esti obligat sa stai pe acesta categorie daca nu iti place.
Sau poate intrebarea asta este o gluma si la sfarsit ne spui "Ati luat teapa!".
E de mult asa, acu observi? Si in plus, daca pleci, cine mai incearca sa ma enerveze pe mine?!
Acum lumea ma cearta ca am melodii amestecate in playlist.Deci cred ca iti dai seama.
Oricum te întorci tu. Recunoaşte, nu te poţi lăsa de T/A. O să pleci 2-3 zile ( maxim 1 săptămână ) şi după te întorci.
Am atâtea să-ţi zic la faze din astea... dar mai bine mă abţin cum am făcut până acum la toţi.
Deci acum pleci si tu?! Oricat de rau mi-ar parea, nu o sa te implor sa ramai, pentru ca stiu ca raspunsul va fi "nu", nu ti-ai schimba decizia doar pentru ca te-as ruga eu sa ramai. Poate ca tu pleci, dar amintirile si momentele frumoase petrecute impreuna vor ramane aici, nu vor pleca nicaieri, ba chiar se vor imprima
adanc in suflet. Daca nu ne vom mai intalni niciodata, sa stii ca o sa-mi fie dor, foarte dor. Nu te voi uita niciodata. Iti multumesc pentru timpul pierdut cu mine cand eram trista si n-aveam cu cine vorbi, multumesc din suflet ca mi-ai fost prieten. Sper ca vei intra la liceul dorit si vei ajunge ce-ti doresti. Din nou, imi va fi foarte dor. Iti spun "pa" pana data viitoare, pentru ca stiu ca stiu ca veni o zi cand ne vom revedea. Ramas bun!
LisaJulie întreabă: