| DaVà a întrebat:

N-am înţeles moda asta cu copiii rârâiţi în reclame...e ceva atât de tare legat de ei?

28 răspunsuri:
| DaVà explică:

Adica...eu chiar n-am avut o sansa in domeniul asta?

| Deny1333 a răspuns:

Fanteziile oamenilor...

| CastraveteMurat a răspuns:

Eu sunt sâsâită. Urăsc asta dar... poate mă găsește cineva și îmi dă miliarde de euroi ca să îi fac o reclamă șmecheră. b-)

| DaVà explică (pentru CastraveteMurat):

La susan sau...salam săsesc, nu?

| AikkoxD a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Cât mi-aş dori să te aud spunând: Şase saşi în şase saci.
http://media.tumblr.com/tumblr_le9ftbUOMX1qfu4tho1_400.png

| DaVà explică (pentru AikkoxD):

Cosasul Sasa cand coseste, cat sase sasi sasul coseste. Si-s sus si-n jos de casa sa, coseste sasul si-n sosea. Si sase case Sasa-si tie?

| DrugFree a răspuns (pentru DaVà):

Ai luat hemoragie...

Răspuns utilizator avertizat
| AikkoxD a răspuns (pentru DaVà):

Ştiu că e cât se poate de veche faza, dar spune tu "am 6 prune în gură", cu limba scoasă.

| NothingToEat a răspuns:

O intrebare la care inca nu am gasit raspuns...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar nu am cum sa iti raspund

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea da un exemplu de reclamă?
Am chef de reclame la ora asta, hai, cât mai multe reclamesmug

| iKeel a răspuns:

Categoria de copiii prea răsfăţaţi se va termina când va veni sfârşitul lumii, adica peste 5, 5 miliarde de ani. oh go on.

| DaVà explică (pentru iKeel):

Adica? La ce te referi?

| iKeel a răspuns (pentru DaVà):

La copiii idioţi din ziua de azi care se joacă numai pe ipod, şi alte chestii, în loc să iasă afară.

Si ce treaba are asta cu faptul ca nu-l pot pronunta pe r sau s? Eu n-am iPhone, nici consola, nu-l pot spune pe r, da' stau afara si ma joc cu prietenii(atat cat pot ca sufar de astm).Nu cred ca e ca o fita sa nu-l spui pe r sau s.Parerea mea.

Uhhh... Astm... O boală urâtă. Wtf. Tu inspiri fum de țigară, deodorante, substanțe volatile, etc. Ai face bine să-ţi ţii respiraţia când treci pe lângă un om care fumează, şi la deodorante. Îţi recomand cel mai eficient medicamentul SereVent. Şi da, nu este o fiţa să nu-l spui pe r sau s.

In toamna cand mi s-a depistat boala, s-au lasati si parintii mei de fumat, ca sa nu-mi faca mai mult rau.Nu stiu cum se numeste medicamentul pe care-l iau, da' mai fac si o cura naturista cu tot felul' de ca*aturi din plante facute de mama.
Btw, eu folosesc aerosol.

Cred că este nasol să iei tot felul de medicamente, eu nu pot să rezist când iau abia 2 pastile, da' tu. rolling on the floor.

Pai e nasol, da' te obisnuiesti.Mai ales cand n-ai incotro, nu? Oricum, faza cu inhalatorul nu e definitiva, oricum, boala se va vindeca.

Ok, să te faci sănatoasă.

Lolstraight face Sunt un el...chiar asa nume de fata am?

Da.

Burn!

Răspuns utilizator avertizat
| larysutza99 a răspuns:

Eu sunt raraita dar mie nu imi plate. Insa multi mi-au zis ca le place cum vrobesc si ca ar vrea si ei sa fie raraiti. Sicer nici eu nu inteleg laughing

Întrebări similare