anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ne amuzam putin? asa, de...noapte buna?
Un ardelean si un lepros stau la inchisoare.La un moment dat, leprosului ii cade o ureche... o ia si o arunca pe geam. Dupa un timp, leprosului ii cade si nasul...il ia si il arunca pe geam, apoi leprosului ii cade un deget...il ia si il arunca pe geam...
Ardeleanul nu mai suporta:
-No, dupa cum bag seama, dumneata vrei sa evadezi!

9 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc, se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini.
- In mod sigur esti dentist!
- Cum ti-ai dat seama?
- Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data.
Dupa ce fac oamenii sex, ea spune:
- Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist!
- Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti dai seama?
- N-am simtit nimic!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Super bancul.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Pleca barbatul in delegatie si sotia cheama amantul.
Cand si-o trageau ei se intoarce barbatul. nevasta speriata ii zice amantului „- piteste-te dupa televizor, eu ii distrag atentia si tu fugi repede!"
Se baga amantul dupa televizor, vine barbatul si vrea sa se uite la meci. o roaga pe nevasta-sa sa ii faca de mancare. se duce nevasta la bucatarie si deodata se apuce sa strige :
- barbate vino repede, repede!
- ce s-a intamplat?
- sa vezi si sa nu crezi „am pus tigaia pe foc, am luat oulele, le-am spart si pentru ca era uleiul prea incins, au sarit oulele din tigaie pe jos si de pe jos au sarit la loc in tigaie!
- aaaa! asta nu-i nimic sa vezi ce mi s-a intamplat mie…ma uitam la meci, i-a dat unuia cartonas rosu si a iesit lipa, lipa, lipa pe langa mine!

| Danut4 a răspuns:

Doctorii se hotarasc sa mai elibereze niste nebuni. Asa ca ii supun unui test. Acopera usa cu tapet, deseneaza alta alaturi si le spun nebunilor ca sunt liberi. Nebunii se imbulzesc la usa doar unu singur sta pe scaun si zambeste. Doctorii bucurosi il intreaba:
- Tu de ce stai?! la care nebunul zice:
- Ssst, cheia e la mine!

| Psihoyounger a răspuns:

Tare de tot laughinglaughing

Psihoyounger

kratos
| kratos a răspuns:

Multumim de banc! Tare rau de tot. O seara buna si somn usor.

| Cryssy a răspuns:

Imi place bancu rolling on the floor... o seara frumoasa in continuare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ kratos iti doresc si eu tie o seara buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O seara frumoasa si tie cryssy...