| ILoveMyBed a întrebat:

Neata, hai sa va spun o povestioara, Profu meu de franceza da atat de tare in gropi ca ne da si jennifer lopez sa ascultam in ora, e profesor de mult si nimeni care a facut cu el nu stie nici o boaba de franceza, ce te faci cand intri la liceu si te intreaba daca stii franceza, simplu, faci ca toti elevi lui, te ridici in picioare si spui ca ai facut franceza cu Buruiana Viorel ( asa il cheama), si aia de la liceu te lasa sa intrilaughing Deci, ati vrea si voi profesor ca al meu?

3 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

NU.
Eu fac franceză la şcoală, dar pe noi ne învaţă bine profa. Fac dintr-a cincea franceză, şi deja îmi place. Îmi place fonetica limbii franceze, e foarte frumoasă pentru urechi, dar nu e chiar utilă, adică nu te poţi înţelege prin franceză cu... all the people de pe acest pământ.

| dany3la a răspuns:

Si la mine in clasa,anul trecut au fost colegi care nu au stiut franceza dar profa a inceput cu inceputul,ca la cei mici, si acum, pe cls a 10-a asa de bine stiu franceza, mai bine ca engleza.

| XxXxAlessiaXxX a răspuns:

Eu am avut o profesoara de engleza. Avea doar3 fire de par in cap si in toate culorile.Era batrana urata si la ore nu punea sa ii facem complimente.Dar a iesit la pensie acum 1 an