anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nene, la voi cum e, ca la mine a-nghetat site-ul de la ger rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Aliyaa a răspuns:

Mi a inghetat su creieru de frig la cata zapada am primit in fatalaughinglaughing

19 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

La mine totul merge ca pe roate, vedeti daca nu ati vrut sa veniti la ursoaica sa va incalzesc?laughing

leonardk
| leonardk a răspuns:

De azi... e doar gheata la mal. Zilele trecute era pod de gheata. Vine ea primavara...

auran
| auran a răspuns:

O fi inghetat situl dar, tu vad ca te-ai incins... am vrut zapada pai zapada avem.

| juniper a răspuns:

Dupa poza ta, ma mir ca n-ai inghetat si tu cu prietena ta laughing

| Marii a răspuns:

Sunt singura caruia ii este cald?laughing

| SweetCandy a răspuns:

Sunt inghetata ca un stiti voi ce in ploaielaughing in rest toate bune si frumoasebig grin

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Abia scriu la tastatura, mainainte am venit de la sanius \dancing. Io vreau zapada da sa fie cald. Oare cer prea mult? thinking

| Pho3nix a răspuns:

In Galati e foarte multa zapadalaughing.
Pot sa ma sui pe bloc si sa sar ca nu patesc nimic... e zapada peste tot.

| Orannginna a răspuns:

Am mainile inghetate, acum am intrat, nu stiu cum de reusesc sa scriu rasp.hee hee

Bate vantu', ca fara el ar fi grozav. happy

| JustMeFlory a răspuns:

Eee...eu fac plaja pe balcon! Da'aiurea eu m-am albit in loc sa ma mai bronzez...laughing

| ViVi a răspuns:

Si la mine laughingrolling on the floor observai ca poza ta e super sexy laughingrolling on the floor thinking mie mi-o inghetat mainele de frig

| Cryssy a răspuns:

VAd ca site-ul s-a mai dezghetat.thinking Judetul meu e cam cel mai afectat. sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ViVi, eu sint super sexy, sint slab ca un os de peste... sau sa spun "suplu ca spicu"? rolling on the floor
Ursulika, pai abia acum faci oferta? Veneam primul si trinteam si usa-n urma sa nu mai intre nimeni laughing devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie mi-a inghetat nasu`. de ce nu inventeaza cineva caciulite pentru oamenii cu nasu mare? laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe mine m`o cam luat cu "despoiala" cand am vazut poza tablushing. laughing Ma sa stii ca`i cam frig, de aia cred ca mere asa prost TPU`ustraight face. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Well, atunci va invit la noua mea vila din Caraibe, sa va incalziti putin si sa facem surf laughing tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

S-a dezghetat si-i noapte.asa ca ii dau tare pina nu ingheata spre dimineata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Juniper, in tarile calde e cald rolling on the floor tongue

| alex555 a răspuns:

E cald -7 grade la umbralaughing