Daca e in capot si papuci de casa se poate duce la magazin, daca are altceva pe ea e musai sa se schimbe.
Phai de capul meu, pana se schimba o femeie de toale mori de foame.
Mda...eu zic ca te duci si te intorci de 10 ori pana se imbraca
Nu fata, trebuie sa-ti pui cravata. Ma simt net inferior iq-ului. Cu respect era vorba de trairi domestice, umane ceva strain tie. Scuze ca ti-am rapit pretiosul timp in care puteai face ceva mult mai folositor universului decat sa stai pe TPU la t/a. Ce mai intrati la rubrica daca sunteti nervosi. Face-ti SEX nervosilor daca va lipseste, poate puteti sa radeti. Sau nu.
Va multumesc din suflet ca v-ati indurat de sistemul meu digestiv, pofteam ca un gravid la o omleta si nu aveam "ouri". Acu' a fugit saraca intr-un papuc si un tenes fuga ca vantul.Multam'!
Ai dreptate Einstanel, am mai patit-o, dar nu ca ce pantofi ci cica...la ora asta!? Si i-am zis ca ea cand era gestanta cu fii-mea ma duceam in panzele albe. (aiurea era aici vis-vis) da' eu cica ahhaaa unde am fost. Uita ca a venit cuprodusul galinaceu, inssa nu a luat Borsec. Cum naibi sa mananci omleta cu ceapa, piper si chilli si sa nu ai apa minerala? Hai ca se duce iar. Phai de capul meu sa vazi cand o sa se razbune. Ma tirez sa sa fac omleta. Multam' tuturor si bafta, sa auzim de bine.
1.Depinde de viteza de deplasare
2.Depinde de perceptele morale
3. Vrea sa plateasca sau? Daca nu atunci nu conteaza hainele dar neaparat sa isi ia cagula.
4. Daca merge cu masina poate sa nu se schimbe.
WayhaughtK întreabă:
MrAnime întreabă:
LisaJulie întreabă: