anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Niaţa băi.
Ce parere aveti despre One Erection?
(de ****).

SĂ SARĂĂ FANELEE!

Răspuns Câştigător
| Ashadow a răspuns:

"SA SARAA FANELE!"...in prapastie.(fara suparare desi e prea tarziu)

19 răspunsuri:
| Pawesome a răspuns:

Le doresc sa mearga intr-o singura directie...pana in prapastie

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

Neata! happy
One Direction = dopuri de urechi! x_x smug

| wforweirdo a răspuns:

Luv them with all my heart

| BluishAngel a răspuns:

Te rog sa iti controlezi limbajul.Eu in comentariul meu nu am folosit insulte la adresa nimanui.E doar parerea mea.Nu sunt o mega-fana 1D dar nici nu ii detest.Fiecare are calitati si defecte si nu tine de noi sa judecam.Fiecare ajunge undeva pe propriile-i puteri. Daca ei au ajuns sa cante, foarte bine. Ceea ce spuneam e ca sunt de multe ori mai buni decat niste pitipoance fara viitor care doar racaie din varful gatului si dau din fund pe toate posturile de televiziune.Nu venerez 1D dar nici de pus in aceeasi oala cu niste panarame nu sunt.Macar ei sunt decenti.

| єχcєєℓ a răspuns:

Nu știu ce să zic.e mai greu de definit decât fericirea pură.

| aveam14ani a răspuns (pentru єχcєєℓ):

O divinitate, ce mai... smug

| TheKillerOfKillers a răspuns:

Buna dimiseara!

| MaskOfSanity a răspuns:

Şi-acum ce facem? Aruncăm cu noroi în 1D? Există lucruri mai interesante de făcut şi spus, decât că-s puştii ăia afoni sau penibili.

| BluishAngel a răspuns (pentru MaskOfSanity):

Stii ce-i interesant? Ca voi baietii, cand apare o trupa din asta de baieti frumosi de mare succes, imediat sunteti invidiosi si ii batjocoriti si ii numiti "gay" si "afoni" si mai stiu eu cum.Dar cand vedeti panarame ca Ruby, Tonciu si celelalte poame imediat va cresc pupilele si nu mai ziceti nimic.Si nu, nu sunt o fana nebuna de 1D sau ceva de genu, dar pur si simplu e penibil sa va bateti joc de niste oameni care chiar au voce si canta (lasand la o parte glumele proaste despre ei) si sa va beliti ochii si sa apreciati niste panarame cu vocea facuta in studio la aparate, care cica arata bine.

| MaskOfSanity a răspuns (pentru BluishAngel):

Sunt curioasă, cum ai dedus tu că aş fi băiat?
Şi de-aş fi, copilă dragă care spune lucruri fără sens, nu m-aş uita după Tonciu şi Ruby, te asigur. Şi ştii, când spun "gay" în contextul ăsta, mă refer la metrosexualitate. Numai voce bună nu au ăia de la 1D.

| VeveritaBestiala a răspuns:

AAA.....eu su cu The chipmunks suntem mai buni decat astia de 10. 048293852863529068903503856 milioane de ori

| Unniique a răspuns:

Helău băi! Îi. îi. urăsc! happy

| samynța a răspuns:

Mie imi place "One Direction" laughing si sunt mandra cu asta! Sa va vad acum...

Întrebări similare