Foarte tare! Intradevar bautura multe face!
Doi poliţişti patrulează într-un orăşel prăfuit de provincie. Unul dintre ei găseşte o oglindă. O ia de jos, o priveşte şi-i zice celuilalt:
- Iete, bă, o poză cu mine!
- Ia, dă-mi-o şi mie! Hă, hă, hă, ce faţă de prost ai!
Pe perioada crizei economice, guvernul român va asigura slujbe pentru şomeri. Ele vor fi oficiate de preoţi, episcopi şi mitropoliţi.
Bulă merge la doctor.
- Dom’ doctor, vă rog să-mi daţi ceva să nu mai rămână nevastă-mea gravidă.
- Uite, ia un prezervativ, zice doctorul.
- Nu vreau, zice Bulă, că aşa l-am făcut pe primul copil.
- Atunci, cheam-o pe nevasta ta, şi-o să-i pun un sterilet.
- Am încercat şi asta. Ne-a costat încă un copil.
- În cazul ăsta, îţi recomand abstinenţă.
- Nici asta nu merge, zice Bulă. Nu m-am atins de ea de 2 ani, şi tot a rămas însărcinată.
Doi bărbaţi ajung în finala unui concurs "Cine ştie câştigă", concurând pentru un premiu de o sută de mii de euro. Testul final – li se dă un pistol încărcat. Fiecare concurent trebuie să meargă într-o cameră alăturată şi trebuie s-o omoare pe soţia lui, care se află în acea cameră.
Primul concurent pune pistolul pe masă şi zice:
- Ţin prea mult la soţia mea. N-aş putea s-o omor pentru nimic în lume.
Al doilea concurent ezită, intră în cameră, după care iese fără s-o împuşte pe nevastă-sa şi zice:
- Am crezut că banii sunt mai importanţi, dar m-am înşelat.
Al treilea concurent intră hotărât în cameră. După scurt timp se aud împuşcături, după care se aud câteva zgomote puternice, urmate de linişte. Tipul iese furios:
- Bă, tâmpiţilor, mi-aţi pus gloanţe oarbe! A trebuit să rup 3 scaune pe ea până s-o omor!
Care este culmea notariatului?
- Să legalizezi un act sexual.
Un rabin a slujit timp de 20 de ani. Că să-l răsplătească, comunitatea îl trimite într-o excursie în Hawaii. Când ajunge în camera de hotel, o tânără foarte frumoasă şi goală stătea întinsă pe pat. Revoltat, rabinul pune mâna pe telefon şi sună acasă:
- Nu aveţi pic de consideraţie pentru poziţia mea? Sunt rabin. Asta e o dovadă crasă de nesimţire şi lipsă de respect!
Auzind acestea, tânăra, ruşinată, începe să se îmbrace. După ce a terminat de vorbit la telefon, rabinul zice:
- Tu unde pleci? Nu pe tine sunt supărat!
LisaJulie întreabă: