Banal, pana acum ai raspunsul cel mai potrivit cu mentalitatea mea. ne e frica de frica insasi
Bun raspuns, dmonik. Ai Folositor si Inteligent de la mine. Am scris inaintea intrebarii "Nu dau funda" ca sa-mi asigur lipsa raspunsurilor din partea copiilor(care sunt doar vanatori de fundite).
Sa va spun de ce mi-e mi-e frica: de moarte, dar nu de-a mea, ci de moartea cuiva la care tin foarte mult.
Nu stiu ce sa zic Zbenguici, dar fain nu cred ca suna. Toti zicem ca ia uite cutare ce destept e, ca are dreptate, e ca el, nu trebuie sa ne facem griji, dar una e sa te gandesti si alta e sa si experimentezi. Intr-adevar moartea cuiva =moartea iubirii pe care o porti cuiva, dar stim cu totii ca iubirea este probabil cel mai important lucru si puternic/apasator din acest univers, de aceea afecteaza un om enorm de mult.
Larisa, eu am parte de dezamagiri zilnic. sau poate ca am mai rar, dar depinde de tine daca le consideri dezamagiri. multa lume se teme de asta, dar nu stiu daca asta poate fi un lucru de care sa te temi cel mai mult in viata. eu ma cam indoiesc, nu e ceva asa grav.
Nu eu am dat funda! Sistemul TPU a dat! Nu va luati de mine ca mi-am incalcat promisiunea!
De oameni mi-e frica. Dar mascata in spatele unui zambet de complezenta aceasta frica isi pierde in timp din efectul nociv
Sa ma vad la 20 si ceva de ani fara facultate, fara servici, si cu nimeni care sa ma sustina sa merg mai departe.
Aero, un spiritualist explica că este imposibil că ne fie frică de moarte, folosindu-se comparativ de ceea ce este înainte de a ne naşte şi cum nici atunci nu este frică să ne naştem este imposibil să ne fie frică să murim. Nu ştiu dacă am explicat cu sens, insă cum spunea el, suna fain.
În fine, cred că îţi este teama de a pierde persoana respectivă, de a trăi fără ea, nicidecum de moarte. Însă tot persoana asta spiritualistă spunea că ataşamentul faţă de o persoană reprezintă moartea iubirii pe care i-o purtăm.
Răspunsul la întrebarea asta ţi l-am dat pe privat că nu am putut să accesez întrebarea de pe mail în momentul ăla, şi-am crezut că a fost raportată.
Oficial: Ca nu se vor vinde suficient de bine cartile pe care le voi publica.
Neoficial: nu zic.
Vezi daca "nu dai funda" - cu ce adevaruri si dileme existentiale te alegi?
@red84ro - cata vreme esti constient/a de aceasta posibila perspectiva, o poti preveni! Ia masuri de pe acum sa te asiguri ca nu se va ajunge acolo! Nu te gandi la "esec" - e o iluzie!
Frica ta, in schimb, iti este cel mai mare dusman. Nu o lasa sa puna stapanire pe gandurile tale.
-de soareci...
-de paianjeni...
-si mi-e frica sa ma gandesc ca daca o sa ajung vreodata obeza
...glumeam![]()
-dar de fapt de cine mie cel mai mult frica e de ''cel de sus''
[in ultima vreme is prea pacatoasa
]
Buna!
Si de ce sa raspund daca nu dai fundite? ![]()
Glumeesc![]()
Ma tem de Dumnezeu ![]()
Pa, pa.
De moarte, de nereusita, de bolii care ar putea sa ma doboare cum ar fi diabetul sau cancerul, Doamne fereste, de ne-succes, de saracie, etc.
Sunt multe lucruri.
LisaJulie întreabă: