anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-i asa ca daca ai prieteni imaginari inseamna ca ai probleme cu "mansarda"?laughing

14 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

"My imaginary friend tells me that you have serious problems."
Să nu fie probleme:
Sursa: Undeva de pe net (Nu, nu în Balkani)

| Bacemi a răspuns:

Inseamna ca ai probleme in a-ti face prieteni adevarati. Suferi de o tulburare la nivel psiho-emotional. Nu e chiar nebunie ca iti poti reveni destul de usor, doar ca ai nevoie de atentia celor din jur. Sunt si unii care vorbesc cu voce tare. E acelasi lucru. In loc sa vorbesti cu un prieten adevarat vorbesti cu unul imaginar.

Abh
| Abh a răspuns:

Inseamna ca persoana respectiva nu e multumita de contactele ei cu persoanele din jur, ceea ce o face sa se refugieze in imaginar, pe care il poate controla cum doreste.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Depinde cati ani ai. laughing

| Clauditza a răspuns:

Eu cred ca da!

| Andromedda a răspuns:

Orice ar fi nu pot sa o abandonez acum pe Andromeddahee hee

| Alex_7297 a răspuns:

Şi eu care l-am luat pe Adrian prietenul meu imaginar la bătaie...

| Ana_6509 a răspuns:

Nu stiu, intreaba-l pe ELL... ELL e prietenul meu imaginar.Va rog sa faceti cunostinta. ELL-Dixxie, Dixxie-ELL. Tu ce crezi, par a avea probleme la mansarda?happy

Am glumit.

| Andreea_8014 a răspuns:

Nu happy
Adica eu nu cred ca's dus cu "mansarda"
laughing
Si am un prieten imaginar tongue
.thinking
Bine nu e asa imaginar.thinking mda. e chiar foarte real.pentru.ca e un urs de plus love struck
Adica o ursoaica pentru.ca are palarie rosie laughing)
rolling on the floor

| angella1972 a răspuns:

Nu...prietenul meu imaginar este singurul care ma asculta fara sa ma contrazica, nu-mi da sfaturi, nu ma acuza de nimic, nu-mi cere niciodata nimic, e cel mai tare prieten care exista. n-as putea trai fara el.

| shalimar a răspuns:

Depinde de varsta. un numar mic de copii cu varsta pana in 6-7 ani au prieteni imaginari, fiind rezultatul unei imaginatii mai bogate si a singuratatii. cei mai invarsta...cam da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, nici eu nu stiu ce sa mai cred.Psihiatrul imi zice ca-s nebun, dar vocile din capul meu imi soptesc ca-s perfect sanatos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Anna: Mda...si eu am o prietena imaginaralaughing. Se numeste Oxiiilaughing. Oxiii, ti-l prezint pe Ell... Ell, ea e Oxiii.laughing

P. S: Oxiii zice ca ii pare bine de cunostinta.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce? eu am avut prieteni imaginari in mansarda, si au plecat. da au inchiriat mansarda altora.pe termen lung.eee astia sunt galagiosi rau, bairamuri, ceaiuri dansante, treburi...