"My imaginary friend tells me that you have serious problems."
Să nu fie probleme:
Sursa: Undeva de pe net (Nu, nu în Balkani)
Inseamna ca ai probleme in a-ti face prieteni adevarati. Suferi de o tulburare la nivel psiho-emotional. Nu e chiar nebunie ca iti poti reveni destul de usor, doar ca ai nevoie de atentia celor din jur. Sunt si unii care vorbesc cu voce tare. E acelasi lucru. In loc sa vorbesti cu un prieten adevarat vorbesti cu unul imaginar.
Inseamna ca persoana respectiva nu e multumita de contactele ei cu persoanele din jur, ceea ce o face sa se refugieze in imaginar, pe care il poate controla cum doreste.
Nu stiu, intreaba-l pe ELL... ELL e prietenul meu imaginar.Va rog sa faceti cunostinta. ELL-Dixxie, Dixxie-ELL. Tu ce crezi, par a avea probleme la mansarda?![]()
Am glumit.
Nu ![]()
Adica eu nu cred ca's dus cu "mansarda"
![]()
Si am un prieten imaginar ![]()
.![]()
Bine nu e asa imaginar.
mda. e chiar foarte real.pentru.ca e un urs de plus ![]()
Adica o ursoaica pentru.ca are palarie rosie
)
Nu...prietenul meu imaginar este singurul care ma asculta fara sa ma contrazica, nu-mi da sfaturi, nu ma acuza de nimic, nu-mi cere niciodata nimic, e cel mai tare prieten care exista. n-as putea trai fara el.
Depinde de varsta. un numar mic de copii cu varsta pana in 6-7 ani au prieteni imaginari, fiind rezultatul unei imaginatii mai bogate si a singuratatii. cei mai invarsta...cam da.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: