@LadyJ asta-i tot ce poti?
"Desteptilor"? da ce jignire mai e si aia?
Daca ne urasti cu adevarat nu te teme s-o areti!
Pai pe acest site au inceput sa intre cati mai multi copi si de aia. funda? rog.
În loc să se strângă acolo şi să facă degeţica în grup pe melodiile lui JB, ne-ar freca tot pe noi la creieri...
De ce nu se face o categorie 'desteptii care habar n-au ce-i aia muzica' acolo ati intra toti.
Desteptilor!
*Ii da inteligent, amuzant, folositor lui @Dash*
@Dash. pai prin aceasta injuratura-neinjuratura, recunoaste singura ca suntem destepti ca nu ascultam muzica pe care o asculta ea.
- categori
Da mai, dar ai vrea sa vezi postari de genul :
"SCUZATI CATEGORIA stiu ca aici e Trivia/Amuzante dar am o intrebare urgenta, pe care melodie de-a lui JB va place sa va masturbati cel mai mult? Funda ala care da cea mai shuky mel
"
Stiu, stupid dar asta e prima intrebare stupida care mi-a venit in minte legata de Justin Bieber.
@LadyJ acolo intra toti... fanii lui JB. daca u o poti numi aia muzica...
Pai JB este un desen de groaza care pe unii ii face sa vomite.
lady si tie ti se potriveste ffff bine acea categorie te-ai reuniii cu toti fraieriiii care asculta asa zisa muzica a gayului si cu ceilalti care il venereaza.
@Lady J multumesc pentri compliment.
Tu nu sti ce e aia muzica pentru ca asculti doar ca*aturile lui Gaystin.
@Musique asa categoria ar fi plina de fetite in roz care vorbesc numai despre cat de *tuseste* cool *tuseste* este Gaystin.Si cred ca ar fi o pierdere de timp sa facem o categorie dedicata aluia.
@Comeandtellmesomethingmda...dar poate asa "fanele innebunite" nu ne vor mai deranja* vezi-ti de treaba ta*, sunt foarte melancolice cand vine vorba despre "eroula Justi Bin"
@LadyJ Daca aia numesti tu muzica, 20CmRecords, Facem Records, Hades Records si altii care fac muzica ce se tine la inaltime fac POP!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: