anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu ma lasa shefu' sa instalez vulpea de foc, ati scapat o vreme sa va mai stresez

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Esti un dragut dar sper ca doar ne ameninti si nu renunti tu, cu una cu doua, la compania noastra. Esti gura noastra de aer proaspat si vezi, cu vulpe sau fara, sper sa ramai cat mai mult in ograda noastra.

18 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Lasa ca se rezolva.winking

| Wtf9000 a răspuns:

Aoleo, in sfarsit! tongue

| anonim a răspuns:

Abia acum imi dau seama de ce unii au scos capul pe aici. rolling on the floor
insa sa nu se bucure prea mult, caci eu am mozila.laughing

| anonim a răspuns:

@bro-ai grija sca sunt multi paraciosi pe aici. da-te bine pe langa ei pana se remediaza cu explorerul. rolling on the floor

| Bianca26bb a răspuns:

Bravo

mlm
| mlm a răspuns:

Spune-i sefului ca nu putem sta fara tine si poate asa te va lasawinking

| JustMeFlory a răspuns:

Dar nu ne'ai stresat! prea rauwhistling

| Mya a răspuns:

Pana la urma iti mai faci simtita prezenta sau nu? laughing

| Mya a răspuns:

Cred ca m-am prins! Era pentru rating? smug se pare ca e la moda, dar toti in seara asta?! mai, numai luati exemple de la persoanele "importante"...fiecare cu momentul lui de glorie!hee hee

| want2bMajestic a răspuns:

E bine atuncirolling on the floorrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing foarte tare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totusi i-am pirlit vulpii coada si am lipit-o de calculator laughing s-a carat ala si am instalat-o. Ramine intre noi, daca se prinde si intreaba de ce am vulpea pirlita, eu zic ca nu stiu rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro: poate seful tau a intrat pe TPU si te recunoaste dupa gluga.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A crapat si curentu' acum i-au dat drumu. Culmea ca in 15 minute se termina si programu si plec acasa rolling on the floor dreaku sa-i ia cu curentu lor, ca vorbeam si eu cu gagicile in privat si mi-au stricat astia apele devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-au "blestemat" dusmanii laughing
Lasa ca mai e si maine o zi pentru gagici...lasa-te asteptat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Ce rău îmi pare că absentezi.
Dar lasă că recuperezi când te întorci.
P. s.: pe mine nu mă stresezi, din contră mă amuzi și bine dispui cu frazele tale "fresh".
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceciliarepede doar pe TPU sint icogito si port gluga, la servici am palarie de detectiv big grin
gabytzza sa-i ia dreaku de dusmani, ca parca s-a rasturnat caruta cu ei, pe ulita mea rolling on the floor
Legiuitoarea blushing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mya ce "rating"? Ma lasa rece, ca se dau stupide cu lopata, fara noima si scade "ratingul" asta, deci nu se pune, daca vrei fa tu si te sustin sa stii big grin tongue

Întrebări similare