| Ahla a întrebat:

Nu-mi vine sa cred! Nu se poate asa ceva! Incredibil! Imposibilul a devenit posibil! =))

http://1.bp.blogspot.com/......-china.jpg

Tu ce crezi, asa o fi?

P. S. Daca n-am inteles eu bine, te rog sa-mi traduci.

16 răspunsuri:
| AlQaeda a răspuns:

Cum sa nu, exact asa stiam si eu smug

| BiaSiAtat a răspuns:

Si chinezii au bancuri...

| PrajituricaCuBomboneleColorate a răspuns:

Bine:
1)ai citit asta degeabasadmars ca nu pricepi nimicsad
2)hmmm...thinking
3)te'am vazut cu vecina in padure!sad
4)la "3"e o minciunahappy

| Bogdanux a răspuns:

Din cate citesc, da asa e. Extraterestrii ne vor castra in 3067, cand Mos Craciun cade de pe sanie, iar Chuck Norris face balet in colanti roz bombon.

| TheScamy a răspuns:

Cum s-a putut intampla asa cevacryingAcum ma duc sa ma dau cu capu' de pereti si sa ma uit la Justin Bieber! Maine:! Deci nu-mi vine sa cred:O:O:O! DA de ce? Vai asa de rau e! Deci faza asta e foarte handicapatacryingE bine ca nu azisadDar maine dacryinglaughing

| SelenaGomezPup a răspuns:

Exact asa stiam si eu! am inteles tot! m-am gandit sa le spun si prietenilor!rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| SaintJimmy a răspuns:

Oooh, nuuu, chiar nu există unicorni? crying

| δεάδℓλκιss a răspuns:

Stiu...nici mie nu'mi vine sa cred

NOname
| NOname a răspuns:

Eram sigură că se va ajunge şi la asta! Câtă nesimţire! no talking

NOname
| NOname a răspuns:

Se pare că sezonul de vânătoare la blonde se deschide luni, iar stocurile de peruci deja s-au epuizat.

Ioi, ce mă fac? at wits' end

| Ahla explică:

@NOname, cand e ziua ta? Sa-ti fac cadou una. laughing

| Emmy_4970 a răspuns:

Chinezi ar trebui sa stie engleza fratimiu are un joc in japoneza sti si eu rad de el p.s are 19 ani pai dupa mine chinezul respectiv o fi facut ceva la nivelul tarii lui nu international ori o fi unu si zice de citesi asta esti un bou ce nu stie nimic

| Dyony01 a răspuns:

:o nu-mi vine sa cred laughing doamnee... cred ca visez, nu se poate asa ceva :o

NOname
| NOname a răspuns:

Ziua mea e în fiecare zi.

P.S. Zicea cineva ceva de cadouri?batting eyelashes

| Ahla explică:

@NOname, si ce-ai sa faci cu 365 de peruci blonde? Alta in fiecare zi, sa nu te mai speli pe cap?

P.S. Asta doar daca esti cheala. Esti, nu?

NOname
| NOname a răspuns:

Ai vrea tu.

Ce o să fac eu cu 365 de pupici, pardon, peruci? (şi mă rog, de ce să-mi dai cartofi prăjiţi dimineaţa, la prânz şi seara, 7 zile din 7? mă urăşti? laughing )
Hehe...o să le dau la schimb pe pupici.
Cui plăteşte dublu, le dau angro. Iar cui plăteşte triplu, nu dau nimic, că sigur e nebun, de vrea să mă pupe de 1.095 de ori. laughing