Bine:
1)ai citit asta degeaba
mars ca nu pricepi nimic![]()
2)hmmm...![]()
3)te'am vazut cu vecina in padure!![]()
4)la "3"e o minciuna
Din cate citesc, da asa e. Extraterestrii ne vor castra in 3067, cand Mos Craciun cade de pe sanie, iar Chuck Norris face balet in colanti roz bombon.
Cum s-a putut intampla asa ceva
Acum ma duc sa ma dau cu capu' de pereti si sa ma uit la Justin Bieber! Maine:! Deci nu-mi vine sa cred:O:O:O! DA de ce? Vai asa de rau e! Deci faza asta e foarte handicapata
E bine ca nu azi
Dar maine da![]()
Exact asa stiam si eu! am inteles tot! m-am gandit sa le spun si prietenilor!![]()
![]()
Se pare că sezonul de vânătoare la blonde se deschide luni, iar stocurile de peruci deja s-au epuizat.
Ioi, ce mă fac?
Chinezi ar trebui sa stie engleza fratimiu are un joc in japoneza sti si eu rad de el p.s are 19 ani pai dupa mine chinezul respectiv o fi facut ceva la nivelul tarii lui nu international ori o fi unu si zice de citesi asta esti un bou ce nu stie nimic
@NOname, si ce-ai sa faci cu 365 de peruci blonde? Alta in fiecare zi, sa nu te mai speli pe cap?
P.S. Asta doar daca esti cheala. Esti, nu?
Ai vrea tu.
Ce o să fac eu cu 365 de pupici, pardon, peruci? (şi mă rog, de ce să-mi dai cartofi prăjiţi dimineaţa, la prânz şi seara, 7 zile din 7? mă urăşti?
)
Hehe...o să le dau la schimb pe pupici.
Cui plăteşte dublu, le dau angro. Iar cui plăteşte triplu, nu dau nimic, că sigur e nebun, de vrea să mă pupe de 1.095 de ori.
LisaJulie întreabă: