Ok Speed nu îți dau reply![]()
O zi bună în continuare![]()
Și serios o să plec deci..naa vă zici și eu la revedere.
Ai observat ca atunci cand deschizi gura, creierul se opreste? Ei bine la tine nu se aplica pentru ca e mereu oprit.
Iar asa, de final...
Ceapa schizofrenica!
Mie da. Ashadow e aproape cel mai bun, dupa tine desiur.
Doar tu mai crezi asta.Dar T/A nu mai are farmec.
Tu chiar ma crezi am vrut doar sa fac o impresie buna despre el.
chiar daca nu mai are farmec...CHIAR DELOC!
Știu.Și-a cam luat-o în cap, nu?
Mda am auzit ca e insurat asa-i?
E și nigăă
Hai profită să vb până pe la 12 că după pa pa t/a
Pa pa ca e 19:40 poate ne mai vedem. (peste vreo 500 de ani in rai)
*Le ani+queen : (voce pitigaiata) Nuuuuu, nu plecaaaaaa noi inca te iubim! nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]()
*Cum procedez eu : Si...crezi ca cineva o sa iti spuna : "Stop! Nu pleca!" in afara de ani si queen? Te inseli amice daCA Crezi asta =]]
E alejerea ta, frăţioare. Dar chiar poţi părăsi un loc ce ţi'a fost casă atâta timp? Chiar te poţi desprinde de toate amintirile de aici? Chiar poţi lăsa în urmă prietenii şi neprietenii? *dramatic voice off*
Cand ti-am zis ca incepi sa semeni din ce in ce mai mult cu cineva mi-ai zis sa fiu mai explicit. Ca si cum ti-ar trebui o lupa sa te uiti la piramide.
Știu și am înțeles aluzia.Bun a fost o greșeală și ca să zic așa mi-am învățat lecția.O seară frumoasă!
Mă Chiedy nu intelge ceva:
Ce aveti voi cu Ashadow.
E si el/ea ce o fii e om pana la urma ce pana mea
Pe bune? Cred ca daca fac o lista cu toti care au plecat si vor sa plece, ajung la spital cu labutele tocite.Si pana la urma de ce plecati toti?
Pur și simplu nu mai are farmec și din cauza lui Ashadow ăsta.
Wow,ce filozofie... poti sa-l ignori, adica il pui la utilizatori ignorati si in lrgatura cu faptul ca "nu mai are farmec" asta era problema veeeeeecheeee.
LisaJulie întreabă: