Cu cat se mareste mai mult un site cu atat devine mai retardat...
Iar TPU a devenit cea mai mare retea sociala din romania...nuff say
Btw : Imi place cum acum 2 luni va pupati toti in cur, si acum va injurati * nu dau nume... *
Ba da ar trebui sa faci nani k e ora doua eu ma culc(adica dorm ca de culcat nu am cine) pe la 4 dimi
Ămm,eu vorbeam cu Bogdan.Habar n-am ce zici acolo.
Eee pe TPU nu vorbesti numai cu "Bogdan"
mai are voie omu sa mai schimbe cate o vorba...
Nu şi dacă n-am idee cine eşti.
Pai tu te limitezi numai la cine cunosti? in loc sa iti faci cat mai multi preeteni...
Meh,n-am nimic în comun cu tine să fim "prieteni".
cum zici tu...
Pe mine nu mă mai cunoşti, bă? Am plecat câteva luni din lipsă de chef de TPU şi deja văd doar puţini cunoscuţi... Apropo, Mihnea mai e pe TPU?!
Lol,deci băăă câcaţilor,nu vă ştie ViezurE, nu existaţi p-aici!
Şi da, 9fag is bullcrap for candyasses and faggots.
De ce nu mergi la cu.ru vacii cu vocabularul asta burenos?
E ocupat de tine care stai în genunchi cu gura căscată văd...
Decat ca si tine pozitia capra la orice boschetar pentru un leu
mai bine asa!
Man, eu am contul de aproape un an.Bine nici eu nu sunt cunoscută pe acest site magic. (Nici nu prea am nevoie de celebritate) Dar trebuie să recunosc că atunci când am avut minunata idee de a'mi creea acest cont.TPU era populat numai de useri cunoscuţi. Acum sinceră să fiu, mă simt pierdută în spaţiu. Nu mai cunosc nici macar 10% din oamenii care populează acest site. -.-
Hm, t/a a fost retardat mai tot timpul, mai mult sau mai puțin.
Și lumea postează postările de pe 9fap aici, că deh, suntem prea proști să dăm "sărci" pe Google.
Totuşi nu era ca acum.
Îți dai seama, pe atunci nu erau fane înfocate de oligofreni, lumea era mai inteligentă și tot așa.
Neah...sincer nu ma refeream neaparat la tine
Tu crezi ce vrei
Ma refeream in general...acum cateva saptamani toata lumea se lauda, acum toti se injura
Sincer ma mir ca ati ajuns abia acum la concluzia ca categoria asta ...si userii de la categoria asta au cazut mult in cap
Si nu ma refer la new fags aici ...mai multi
Din nou.nu dau nume, si nu esti tu neaparat printre ei
Hai ba! ce naiba va apucat pe toti... si ce daca au venit persoane noi? si ce treaba ai tu cu ce intrebari pun ei? nu iti convine? poti sa pleci.
de parca ai fi schimbat ceva postand asta
Nu e vorba de persoane noi tanti.Dar pun întrebări stupide, doar pentru că aici e permis să pui postări "irelevante"asta nu înseamnă că trebuie să fim retardaţi.
Pai:a fost un troll cu 2 conturi care il dispera pe apache, unu care este Bella care isi schimba numele cum imi schimb eu caietele.
Ai probleme daca avem chef sa folosim " meme-urile " de pe 9gag? Daca nu iti plac, poti pleca, usa e deschisa, adios! * ii curge o lacrima *
NU ma cunosti? Ei bine nu-s popular pe aici fiindca nu postez intrebari, raspunsuri (am viata personala).Dar totusi atunci cand pe aici nu erau decat maxim 10 "reatarzi".Ei totusi nu mai ma bagati in seama treba vostra(apropo ViezurE tu poti salva categoria in proportia de 40% fa-o, daca nu comics va deveni mai amuzant decat T/A)
LisaJulie întreabă: