Sunt un băiat rău. Da' nu voi mai fii suspendat, că voi fii cuminte. Promit. Sper să nu te mănânce în cur să mă raportezi.
Eşti băiat rău? unde stai?
Într-un oraș de lângă Marea Neagră.
Nu face fratele tau asta.
Dar eu fac
Am avut 2 conturi suspendate.1 definitiv, pe motiv ca p*** mea intra prea tare in gat la unii si unul pe o luna, nu prea le-au placut raspunsurile mele.
Mda... Și mai sunt idioți care te raportează dacă le zici că au făcut o greșeală gramaticală, și cred că-l includ și pe para001.
Degeaba imi spui cum te cheama, eu ma uit doar la poze. Si cine n-are poza e doar unul dintre ceilalti omuleti gri cu palarie
Bine ai revenit, oricum!
Si...cum e sa fi suspentdat(in afara de faptul ca ai raspunsurile 'ascunse')? Cand primesti vestea iti spune si de cine ai fost raportat?
Nu, nu îți spune de cine ai fost raportat, și poți posta doar 5 răspunsuri pe zi, nu poți pune întrebări.
Hai salut, sunt Aneurysm, sunt banat şi plictisit. Şi mi-e lene să-mi fac cont nou...
Te-a raportat ala cu "pisica mea e obsedata de bere". la fel si pe iKeel si pe mine, dar nu stiu cum eu am scapar doar cu un advertisment.Ar trebui sa spui "uraa"?
La fel am fost și eu, până ieri.
Tu ai scăpat doar cu un advertisment pentru că nu te-a raportat prea multă lume.
Adică doar ăla cu '' pisica mea e obsedată de bere ''.
Doar atât? Cred că m-au raportat peste 30 de persoane
Dar motivul proncipal e că l-am luat la înjurături pe un handi... *hmph* user pus pe ceartă. Aia din păcate a fost ultima mea ceartă
Răspundeam rar, pentru că așteptam să-mi treacă suspendarea, dar văd că o am de 5 luni și nimic.
O,acum 5 luni eu nu aveam cont.Acum are sens.
Suspendarea nu trece, trebuie sa ceri tu la Contact sa iti scoata suspendarea ![]()
Oricum, dupa cum ai inceput nu o sa te tina mult contul asta
Mă gândeam eu.
. Am cerut la contact. De 3 ori.
Wow...
Ești foarte inteligent/ă că ai spus '' hai sictir ''.
Aruncă-te pe geam.
Nimic, am fost raportat că i-am zis o greșeală gramaticală lu' unu.