| Aero a întrebat:

PC-ul va dezamageste atunci cand "va e lumea mai draga". Cum reactionati?

Răspuns Câştigător
| mirella25 a răspuns:

Fie reinstalez sistemul de operare, fie il optimizez, ii fac o defragmentare, ii dau o curatare de registri, instalez programe si un antivirus bun care sa consume resurse prutine, etc. Metode de a-ti face PC-ul sa mearga bine, sunt o gramada. Trebuie doar sa stii ce, cum si unde sa cauti...

17 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Abia ma abtin sa dau drumu laptopului de la geamhee hee ma sperie gandul ca stau la etajul 4.

| Aero explică:

@cretzufinish, mersi, dar nu vreau idei, vreau doar sa stiu cum reactionati voi.

| hândel a răspuns:

Reactionez cu promptitudine, arzându-i un pumn până nu-mi trec nervii. laughing

| cretzufinish a răspuns:

Dau cu piciorul in unitate, il inchid ca sa evit "scurgerea" monitorului, ii dau restart sau il scot de tot din priza. laughing

| cretzufinish a răspuns:

@Aero...cu placere. Daca vrei iti si demonstrez, pe compul tau normal laughing

| Gentiana a răspuns:

Incep sa fac ca toate alea.

| FreshDreams a răspuns:

Ma enervez si dau cu pumnul in unitatelaughing. SI dupa aia merge stii cumsmug

| JeTeLove a răspuns:

Incerc sa fiu calma. straight face Daca reusesc, fac cinste :X!

| VadPorci a răspuns:

Ma enervez! o data am spart un buton de la tastatura laptopului si am aruncat butonul pe geam!big grinsi a trebuie sa schimb toata tastatura

| cornel a răspuns:

Instalez din nou windowsul si gatahee hee

| Bilqux a răspuns:

Imi vine sa-l arunc de la balcon dar e criza si nu am bani sa-mi iau altul asa ca lovesc unitatea pana imi trec nervi si apoi totul merge perfecthee hee

| elyssa20 a răspuns:

Pfoaiii...imi vine sa il iau si sa il sparg, dar ma limitez la cativa pumni in unitate, tastatura sau birou. tu? pupici.

| ItzRivenGod a răspuns:

Valeu cand mi se inchide calcu pur si simplu laptopu incepe sa se roage ca cand dau un pumn se deschide imediat(da stiu ca cand cacofonie)

| TheLilDragon a răspuns:

Pai 1) Mor de ciuda laughing 2) Sparg monitoru' 3) Pun mititeii pe placa video 4) Dau cu pumnii in tastatura 5)II dau foc si-l arunc pe geamhee hee

| .:.:.Sn0f0 eXtasy`.:.:. a răspuns:

Pffoailaughing) incep sa fac crize.Adic de ce eu? Pur si simplu ma enerveaza rau. Ce am facut eu de mi s-a intamplat asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bagam mac si scapam de toate dezamagirile