Fie reinstalez sistemul de operare, fie il optimizez, ii fac o defragmentare, ii dau o curatare de registri, instalez programe si un antivirus bun care sa consume resurse prutine, etc. Metode de a-ti face PC-ul sa mearga bine, sunt o gramada. Trebuie doar sa stii ce, cum si unde sa cauti...
Abia ma abtin sa dau drumu laptopului de la geam
ma sperie gandul ca stau la etajul 4.
Dau cu piciorul in unitate, il inchid ca sa evit "scurgerea" monitorului, ii dau restart sau il scot de tot din priza.
Daca vrei idei uite aici: http://bogdanbotezatu.co.cc/wp-content/uploads/2008/10/screwed-computer.jpg :D
Ma enervez! o data am spart un buton de la tastatura laptopului si am aruncat butonul pe geam!
si a trebuie sa schimb toata tastatura
Imi vine sa-l arunc de la balcon dar e criza si nu am bani sa-mi iau altul asa ca lovesc unitatea pana imi trec nervi si apoi totul merge perfect
Pfoaiii...imi vine sa il iau si sa il sparg, dar ma limitez la cativa pumni in unitate, tastatura sau birou. tu? pupici.
Valeu cand mi se inchide calcu pur si simplu laptopu incepe sa se roage ca cand dau un pumn se deschide imediat(da stiu ca cand cacofonie)
Pai 1) Mor de ciuda
2) Sparg monitoru' 3) Pun mititeii pe placa video 4) Dau cu pumnii in tastatura 5)II dau foc si-l arunc pe geam
Pffoai
) incep sa fac crize.Adic de ce eu? Pur si simplu ma enerveaza rau. Ce am facut eu de mi s-a intamplat asta?
LisaJulie întreabă: