anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe cine mai enerveaza robotelul TPU? ce nu ati facut bine?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Mi-a respins un raspuns. Probabil incita la violenta verbala. Ma enerveaza doar ca nu stiu despre ce raspuns era vorba. Poate invatam ceva.

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Are migrene dese din cauza punctelor de suspensie am observathee heemai nu il mai torturati in halul asta.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Pe mine! Nu pot să folosesc prea multe puncte de suspensie, nu pot să scriu rândurile unul sub altul, atunci când scriu versuri ori titluri de filme/cărţi îmi spune că folosesc prea multe majuscule, nu ştiu ce are, văd că alţii n-au probleme de genul ăsta...

| juniper a răspuns:

Ce robotel? Am ratat ceva?

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Si pe mine ma cam enerveaza...

| fluturas a răspuns:

Cand scriu cu prea multe puncte, puncte laughing imi plac punctele love struck love struck, dar robotelul nu ma prea lasa sa le folosesc big grin, acum e adevarat ca ce e prea mult, strica laughing dar vreau puncte love struckhee hee

| AdeLina a răspuns:

" Te rugam sa mai arunci o privire asupra textului pe care l-ai scris adineauri.
Robotelul care tocmai l-a citit nu l-a putut posta, fiindca punctele de suspensie pe care le folosesti din belsug i-au cauzat o migrena.
Serios vorbind, te invitam sa mai reduci din "..." si "...", fiindca sunt destul de deranjante pentru cei care iti vor citi postarea.
In plus, abuzul de puncte de suspensie dilueaza mesajul si denatureaza intelesul. Robotelul iti multumeste in avans!"
Asta primesc de fiecare data. Si tot nu ma invat mintelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

X3? cum putem da un inteles cat mai corect, postarii noastre? pentru a nu deranja, supara, jigni, si mai ales, pentru a nu primi reprosuri de necunoastere a limbii romane? daca nu putem folosi puncte, puncte?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cu punctele de suspensie am o mare problema, pentru ca le folosesc intensiv si imi este cam greu sa ma despart de ele sad.
Cat despre majuscule, iar la fel!
Dar asta este, regulile sunt facute ca sa fie respectate.hee hee
Sa auzim numai de bine! (Uite ca nu m-a prins \:d/ )