| tpuareproblemetehnice a întrebat:

Pe T/A sunt numai prosti[cu exceptia unora] care stiu doar sa critice si nu se uita inainte la comicurile lor
PACE FRAIERILOR >:0-si puteti sa ma raportati sua mai stiu eu ce pentru ca ma doar undeva de voi PUNCT.

28 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Idiotule.

| 5catei a răspuns:

Tare dar graficacall meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posteaza-le atunci cand or fi mai bune, ca aproape mi-ai zdrobit retina.

| CoolGuy a răspuns:

Atat de original...

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Mai exerseaza un pic...bine, un pic mai mult.

| LolNope a răspuns:

Naspa.(scurt si la obiect)

| Puţifer a răspuns:

Mmmmm Nu.

| Mihaelaa98 a răspuns:

FRate de ce sunteti rau cu el.Sunteti chiar nesimtiti il faceti idiot pentru ceva simplu.A facut si el ceva si asa il incurajati? UIte cine strica TPU!

| b342 a răspuns:

Bunahappy
Eu cred ca pentru primul tau comic, este foarte dragut!
De acord cu DyDyXD. De ce sunteti rai cu el si il faceti idiot? ce v-a facut? poate nu este foarte talentat la comicuri, dar poate exersa.Nu lua in seama ce spun ceilalti, daca tie iti place, mai fa comicuriwinking.
Bafta! :*

| RockaruL a răspuns:

1.Esti un mare copiator
2.Nu ai idei originale
3.Comicul e naspa, urat desenat si neamuzant...

| sabilopod a răspuns:

BOule. treci la comics.
http://i.imgur.com/x6Mbr.jpg

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Moaaaaaaaaaaaa alt idiot sau idioata care zice ca e nereusit(si il posteaza).ma enerveaza copiii astia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@DyDyXD, @Beatrice,
Stiu ca incercati sa smulgeti o funda lingusind, dar faceti-o mai subtil! E asa evident ca aproape mi se lipeste de ochi smecheria voastra!

| AnneBre a răspuns:

Nu cred ca roata e singurul lucru naspa.hee hee

| Iisusa a răspuns:

Eşti un rahat straight face

| Polaris a răspuns:

@DyDyXD, @Beatrice, idioatelor.

| AnneBre a răspuns:

@mhn24: daca ele sunt cam singurele care nu sunt rautacioase si ai stiu eu cum inseamna ca sunt idioate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Anne, Mihnea are dreptate. Chiar sunt niste idioate pentru ca ele cersesc funda, insa vad ca tu nu te-ai prins. Idioate fiindca nu realizeaza ca fundele nu au nicio valoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e asa cum zici tu, ca te doare undeva...atunci de ce ai mai postat intrebarea, daca ti-e indiferent ca va fi raportata? In fine, stai sa apas butonul...pe unde era confused

| ZoOzOLe a răspuns:

Pupincuristii ca voi strica TPU! daca asta e parerea mea despre ceva mi-o sustin nu dau raspusurii pe placul tau...deci teapa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nici nu fac comicuri, fiinto. Fiindca stiu ca nu am talent si stau cumintica in banca mea!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Clannad,
Hei, bine ai revenit din vacanta sau de unde ai fost. Pai ce sa zic. Imi fac si eu sperante ca o sa inteleaga odata.

| b342 a răspuns:

@Jelli, stai calm.Nu cersesc funda.happymi-am spus parerea, totusi, nu fiti rai.happy Fiecare cu parerea lui.>; d< Totusi, de ce nu ii dati sanse? poate va face comicuri mai bune. poate.thinking Eu doar mi-am zis parerea.happy

| AlQaeda a răspuns:

Taci? pe majoritatea de la T/A fiind si eu printre ei ne doare la 10m in fata de toate comicurile asa ca nu te simtii mai special