Citeste cartea magica:
http://www.all.ro/oksa.html
Hihi...
P.S sunt si secvente din Dragonball?
Nup. Dar e mult mai tare!
Cartea fețelor e facebook. OLEACA de traducere si gata.
Degeaba ca nu se intelege nimic din intrebarea ta!
De parcă din ale tale se înțelege ceva.
Pai daca nu o cunosti pe Oksa-san!
Ba tu esti poponar?!
Ce tare! Totusi baiatul ala pare cam prea emo. Ma astept ca in volumul 4 sa-si taie venele.
Cel mai aiurea e ca ii place sa se machieze si ca uraste vara. In rest e treaba lui ce face, dar daca se imbraca numai in negru nu inseamna ca e emo.
Mda... dar totusi e dubios nenea Tugdual. Plus ca are un nume ciudat. Mai departe: tie nu ti se pare ca Oksa l-a pupat prea mult pe Tugdual, dar pe Gus numai o data? Ce e asta? Cu cine ti se pare ca ii sta mai bine: cu Tugdual sau cu Gus? Mda, sunt cartile mele favorite si abia astept sa se traduca si volumele 4, 5, 6. 4 s-a tradus?
Profu lor e atat de dubios, la fel ca diafanii... la fel si Zoe. Frate, care-i iubirea ei mare la 13 ani sau in jurul respectivei varste?
Pe mine nu ma prea pasioneaza povestea, dar stiu multe despre asta pentru ca prietena mea e innebunita dupa ea. Aici a aparut si volumul 5, nu numai 4. Prin noiembrie o sa apara si ultimul volum. In Romania nu stiu cand o sa apara.
A aparut deja volumul 6 in Franta. Partea naspa e ca volumul 4 are data in ceata.
In noiembrie o sa apara volumul 6. Inca nici nu se stie sigur titlul, decat ala provizoriu : 'La dernière étoile'.
Deh, abia astept sa se traduca in romana!
Ieeeei,pot sa tai si eu