Pisicuta? Hmmm... oare ce la ce pisicuta te referi?![]()
Bine, gata, gata sa raspund serios. De ce vrei s-o vopsesti, doresti sa fie si ea in trend?
Nu e neaparat nevoie s-o tunzi, dar, daca o tunzi, faci economie la vopsea. Ai grija mare la radacina firelor de par cand o vopsesti. Se vede naspa daca nu vopsesti cu maaare grija radacinile!
Vrei sa'i faci o schimbare de luc
?
Nu am incercat, dar sigur pisica va arata urat, cel putin pana ii creste parul la loc, vrei sa o umilesti de fata cu alte feline
?
Offffffff mi-am adus aminte nu stiu presupun ca e la misto intrebarea, ca eu cand eram mai micuta mi-am vopsit motanul Tomita il chema saracul, se vopsise mama roscat si ce a ramas am dat pe el, si e find alb cu negru a iesit ca o gaina, in fine dupa vreo luna a inceput sa ii cada parul cu tot cu piele pentru ca pielea se usca, si in locul acela ii dadea alta noua, dar a fost groaznic a suferit enorm cred ca ma si blestemat bietu motan...asa ca sa nu faci nimic la biata pisica iti spun din propia experienta ca o sa iti para rau.
Sa o vopsesti? E noua. Un prieten de-al meu a vrut sa o spele si a bagat-o in masina de spalat, apoi ca sa o usuce a bagat-o in cuptor.Doamne,saraca pisica, chinuita a mai fost.Nici nu ma mir ca a fugit. Pisicile nu sunt mai sensibile decat oamenii? Macar daca o vopsesti, foloseste o vopsea fara amoniac.Si nu uita sa verifici mai intai pe un loc ascuns sa vezi daca e alergica
LisaJulie întreabă: