| Arthur a întrebat:

Pentru a-mi vopsi pisica mai intai trebuie sa o tund? E posibil, voi ati incercat?hee hee

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce culoare vrei? Mai bine nu ai vopsi-o deoarece pisica nu este obisnuita cu alte culori decat pe cea care o are si n-o sa-i placa si o sa moara e culoarea ei naturala nu o poti vopsi ai incredere in mine te rog ai incredere in mine ai incredere in mine

12 răspunsuri:
| Arthur explică:

@Kidu... e vorba despre acelasi lucru, te-ai prins? laughing

| Flav a răspuns:

Pisicuta? Hmmm... oare ce la ce pisicuta te referi?thinking
Bine, gata, gata sa raspund serios. De ce vrei s-o vopsesti, doresti sa fie si ea in trend?laughing

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu e neaparat nevoie s-o tunzi, dar, daca o tunzi, faci economie la vopsea. Ai grija mare la radacina firelor de par cand o vopsesti. Se vede naspa daca nu vopsesti cu maaare grija radacinile!

| Bishop a răspuns:

thinking
i-am facut eu coada roscata la pisica lu' bunica big grin don't tell anyone

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Pay daca o tunzi, dupa cum o vopsesti asa pe piele?

| Decebal a răspuns:

Nu trebuie sa o tunzi... happy

| Aly07 a răspuns:

Vrei sa'i faci o schimbare de luc tongue?
Nu am incercat, dar sigur pisica va arata urat, cel putin pana ii creste parul la loc, vrei sa o umilesti de fata cu alte feline tongue?

| Kidu a răspuns:

Pana la urma te-ai hotarat s'o pastrezi?laughing

| oana23madrid a răspuns:

Offffffff mi-am adus aminte nu stiu presupun ca e la misto intrebarea, ca eu cand eram mai micuta mi-am vopsit motanul Tomita il chema saracul, se vopsise mama roscat si ce a ramas am dat pe el, si e find alb cu negru a iesit ca o gaina, in fine dupa vreo luna a inceput sa ii cada parul cu tot cu piele pentru ca pielea se usca, si in locul acela ii dadea alta noua, dar a fost groaznic a suferit enorm cred ca ma si blestemat bietu motan...asa ca sa nu faci nimic la biata pisica iti spun din propia experienta ca o sa iti para rau.

| shalimar a răspuns:

Sa o vopsesti? E noua. Un prieten de-al meu a vrut sa o spele si a bagat-o in masina de spalat, apoi ca sa o usuce a bagat-o in cuptor.Doamne,saraca pisica, chinuita a mai fost.Nici nu ma mir ca a fugit. Pisicile nu sunt mai sensibile decat oamenii? Macar daca o vopsesti, foloseste o vopsea fara amoniac.Si nu uita sa verifici mai intai pe un loc ascuns sa vezi daca e alergica laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vrei sa incetezi cu prostiile astea?straight face nu stiai ca trebuie sa o duci la coafor? straight face sau la salon si in acelasi timp ti-o pregatesti si pe a ta tongue freza... off stiu va ganditi la prostii, si eubatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi in armata am vopsit-o in verde cachi sa se asorteze cu militarii!winking