| Barajag a întrebat:

Peste o luna vin in tara, are ceva daca imi fac de acum bagajul?laughing

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Ursulika fa bagajul cand vrei te asteptam cu drag.

14 răspunsuri:
| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Nu laughing
Daca abia astepti si esti nerabdatoare
Nu conteaza ati faci cand vrei
rolling on the floor

| eduardd a răspuns:

Cu conditia sa nu-mpachetezi de-acum alimentele perisabile. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce pui in el. Daca-l umpli cu pizze si sandwich-uri... are laughing

| c0rn3l1uss a răspuns:

Îţi dau un sfat: Nu veni înapoi! Este o ţară de căcat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, are.Pentruca daca vrei sa te imbraci cu ceva trebuie sa rascolesti tot bagajul.Ma rog...cum iti convine tie mai bine.

April
| April a răspuns:

Pai, cred ca are; fiindca la cati ai sa ne aduci daruri, poti incepe sa le strangi deja! Daca vii, cumva, din Spania eu astept sa -mi aduci o pietricica de langa Puerta del Sol!

| AndutzaAndu a răspuns:

Nu are nimic, împachetare placută îţi doresc laughing. Dar nouă ne aduci ceva, un parfum?batting eyelashes(la fete desigur, parfumul).

| kaya a răspuns:

Nu are nimic dar vezi ca pana vii in tara s-ar putea sa faci vreo 20 de bagaje nu unul laughing aaa si ai grija la bagajehee hee sa nu se ascunda vreun ursulet ca il aduci in Romania si ii mananca pe totihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa de rai sunt suedezii aia?hee hee Te izgonesc din tara?sad
Nu ti-l fa de acumwinking. Ursii nu se multumesc cu murele sezonierehee hee.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Ursulici impacheteaza tot iubita...tot tot tot.nimic sa nu lasi laughing)! aaa.apropo.sa iti pui si blanita in bagaj.se lasa caldurilewinking multi pupici. si eu vin in tara dar cam peste o luna jumate doua. sper sa te prind in tara.de codita rolling on the floor

| evoke a răspuns:

Uu:X Ce imi aduci?:Xbatting eyelashes am fost fetita cumintebatting eyelashes
n'are nimiclaughing la o adica' depinde ce pui in bagajlaughing

| Roby67 a răspuns:

Nu are nimic, numai daca inpachetezi si ursul tau, dai din cand in cand ceva de mancare si de baut.

| cristi202 a răspuns:

Daca reusesti sa iti trimiti bagajul inainte, e ideal, pentru ca poti sa vi cu miinile in buzunar (lejer)happy.

| florin_7920 a răspuns:

Ursoică te asteptăm cu drag, dar ai grijă ca din greşală să nu împachetezi pe don ursu, lasăl la urmă.